woensdag 28 november 2007

Geert Wilders en zijn PVV

Geert Wilders speelt het politieke spel slim.

De rechtse partijen hebben in dit land te maken met oppositie van zowel de linkse partijen als van de zogeheten onafhankelijke Media. Mevrouw Verdonk en de VVD van Mark Rutte kunnen hier inmiddels volop over meepraten.

Geert Wilders lijkt deze dubbele oppositie echter succesvol te pareren door zijn uitspraken juist wat extra te forceren om hiermee zijn boodschap naar het brede publiek over te dragen.

Terwijl bijvoorbeeld de VVD leiders zich in alle bochten wringen om maar in de gunst van het journaille te komen, en vervolgens door deze lieden te worden belogen en bedrogen, daar dikt Geert Wilders zijn standpunten nog maar eens extra aan, zodat geen journalist hier meer buitenom kan :

"Mevrouw Vogelaar, u bent knettergek"
"De Koran is een fascistisch boek en moet verboden worden "
"Dubbele paspoorten moeten worden afgeschaft"

Kijk, dat zijn nog eens standpunten.En terwijl zijn steeds breder wordende publiek het prachtig vindt, gruwt het linkse journaille van zijn steeds meer opkomende gedachtegoed, en worden ze steeds angstiger over waanideeen rondom het inmiddels volkomen achterhaalde bruine gedachtengoed.

Neem nu de reacties weer op zijn plan om zijn Standpunten rondom de Koran in een film te gaan uitbrengen op TV.

Als door een wesp gestoken vallen de Media over elkaar heen, om dit in hun ogen verfoeilijke idee vooraf te torpederen, waarbij geen middelen worden geschuwd.

Neem het NOS journaal van woensdag 28 oktober, prime time 20.00u:
Maar liefst 5 minuten is dit thema hoofdnieuws, waarbij een ongekend aantal personen in beeld komen : Minister van Justitie Hirsch Ballin van Justitie, Minister Maxime Verhagen van Buitenlandse Zaken, daarna de Vertegenwoordiger van de Moslimraad : Khairoumi, en tot slot live : Bram Schilham, met een toelichting vanuit Den Haag.
Kortom, de kijker ziet : hier speelt en zaak van nationaal belang.

De Nos heeft het nieuws vervolgens zo geknipt en geplakt, dat het een opeenstapeling is van waarschuwingen voor repercussies, aangevuld met suggestieve beelden van brandende vlaggen rondom de deense prenten, en waarschuwingen aan het adres van Wilders. De linkse media kan tevreden zijn, een grotere aanval op een politicus is nauwelijks denkbaar.
En als de volgende dag het AD ook kopt ‘dan is ook op een gegeven moment het laatste woord aan de jongens op straat'( AD 28.11 ), verwijzend naar de rellen in Frankrijk is het weer duidelijk wie hier aanzetten tot haat en moord.

Hypocriet genoeg meld de NOS er wel bij dat het hoogst ongebruikelijk is, dat het kabinet zich vooraf bij de inhoud van een film bemoeit, waarbij de redactie even voor het gemak vergeet dat het niet het kabinet , maar juist de NOS zelf is, die dit gebeuren weer boven alle proporties opblaast.

Een dag later, op Nederland 2 in Netwerk, staats TV volgt een reportage over Wilders plannen. De documentaire zet Wilders neer als een Terrorist, waarbij de journalisten suggestieve opmerkingen maken zoals : 'hoeveel klappen kan een gemeenschap hebben voordat die terugslaat'en 'er zullen doden vallen'.

Het is de kritische burger weer duidelijk wie dit land regeert, niet de politiek of regering, maar een enge samensmelting van media en linkse politiek, het zogeheten MEDIAREGIME, waarbij het duidelijk is dat de leugen regeert.

Geen opmerkingen: