woensdag 5 september 2012

Dossier Linkse NOS : Neem nu het RTL Debat

Na het uitstekend verlopen lijstrekkersdebat op RTL 4 , de NOS kan hier een puntje aan zuigen, houdt diezelfde NOS zich niet bescheiden op afstand, maar stort de NOS redactie zich vandaag op alle journaals en berichtgevingen uitgebreid op het stigmatiseren en negatief wegzetten van Premier Rutte vanwege zijn markante uitspraken over Griekenland..

Als Premier zou hij ineens opmerkelijk genoeg zijn steun aan de EU Griekenland beperken, en kiezen voor zijn standpunt als VVD Lijsttrekker. En waarom zou Rutte dit zo niet mogen stellen, het is uiteindelijk een verkiezingsdebat, hij staat er niet als Premier..

Bovendien werden in het debat nog wel meer opmerkelijke standpunten verkondigd, zoals het oprekken van de AOW leeftijd naar liefst 70 jaar door D’66 er Pechtold, dat is nog eens nieuws, maar daar horen we uiteraard bij de NOS niets over. En dat SP leider Roemer in het debat volledig door het ijs zakte wordt simpelweg volkomen genegeerd. Het is zo opvallend inmiddels dat je als neutrale kijker wel een argwaan tegen alles wat links is moet gaan krijgen, met dank dus aan de NOS .

Ook zweeg de NOS redactie in alle talen toen eergisteren het VPRO onderzoeksprogramma De Slag om Nederland onthulde dat vrijwel alle duurbetaalde directeuren van falende woningcooperaties lid zijn van notabene de PvdA, en Samson ook negatief in beeld kwam, ook dit pijnlijke feitje was echt nieuws, maar uiteraard niets van dit alles bij de NOS.

Maar wel dus de VVD de hele dag stigmatiseren en negatief uitvergroten, het is weer overduidelijk waar de politieke voorkeur ligt van de NOS redactie, zeker als je de termen ziet voorbijkomen zoals : ‘Rutte onder vuur’ en Diederik Samson van de PvdA uur na uur in weer uitgebreid zijn Rode zegje mag doen. In het 18u journaal wordt notabene direct na deze anti VVD hetze bekendgemaakt dat Diederik Samson in de nieuwste peilingen weer in de lift zit en al dicht bij de VVD komt, kortom hoe diep kun je als Publieksredactie dan zakken. .

Of neem de NOS verslaggeving de afgelopen dagen van de USA verkiezingen, waar de Democratische Conventie losbarste, en Edo Rosenthal uitgebreid zijn steentje aan de linkse Obama campagne kon bijdragen dankzij onze belastingscenten..

Het is bijna te genant voor woorden als je de 1 op 1 overgenomen beelden ziet van de USA Media , waar Obama’s lady Michelle zowaar als een topmodel de Conventiehal binnenwandelt, en vervolgens niets te melden heeft dan dat Obama nog dezelfde is als 3,5 jaar terug ( !). Wat hierna opviel was dat ze alleen maar kon afgeven op de Republikeinen en hiermee blijkbaar als hoofdtaak heeft de tegenstellingen tussen rijk ( zeg maar blank ) en arm ( gekleurd ) nog groter te maken, over gekleurdheid gesproken..

Helaas zitten we als Kijkers met een NOS die inmiddels zo links gekleurd is, dat ze het blijkbaar zelf niet meer in de gaten hebben. En waar vroeger onze NOS als een stabiele zender zoals de BBC haar neutrale standpunten innam en weergaf, daar lijkt deze politieke zender nu weggezakt naar een ordinaire meeloper op het schoolplein , die zonder eigen mening alleen nog maar de uitzendingen van commerciƫle zenders als USA Today en RLT kan verslaan , kortom wie grijpt hier eens in ! .

Meer leugens treft u aan op www.vrijemedia-blogspot.com E van Lith , 05.09.2012

Geen opmerkingen: