vrijdag 14 september 2012

Dossier NOS en het Vrijdagmiddaggebed

De Media waaronder met name de NOS mogen zich weer eens afvragen hoezeer ze met hun euforische verslaggeving van de zogeheten Arabische Lente ons als burgers weer hebben voorgelogen, de huidige aanslagen op de USA ambassades mogen hier een schokkend voorbeeld van zijn.. Op 9-11 , de herdenkingsdag van de terroristische moslimaanslagen op het Westen, is de Libische US Ambassade op confronterende wijze lijkt het gepland aangevallen waarbij het Ambassadepersoneel op gruwelijke wijze omkwam. En na Libie volgt al dagen de belegering van de USA Ambassade in Cairo. Het blijkt ineens de start te zijn van een golf van Moslim Jongeren aanvallen op US ambassades in het Midden Oosten, waarbij na Libie nu ook Egypte, Jemen en diverse andere moslim broederlanden volgen. Wat opvalt is de wel zeer tamme reactie van president Obama en de totale afwezigheid van Hillary Clinton, die destijds bijna persoonlijk Libie en Egypte lijkt te hebben bevrijd. .

Wat is er aan de hand, mag je dan als betrokken burger denken, want ook onze eigen onafhankelijke NOS redactie heeft toch maandenlang de strijders voor de zogeheten democratie in het Midden Oosten enthousiast gevolgd in hun strijd tegen dictators als Khadaffi en Moebarak, waarbij het toch alleen maar goed is dat ze zijn verdreven zijn , en een echte democratie kan worden hersteld. Waarom dan deze zeg maar ondankbare protesten tegen het symbool van het vrije westen ?.

Maar de kritische kijker weet weer beter, want al jaren hebben de Moslimbroeders zich kunnen voorbereiden, mede door de enorme groei van jongeren in landen als Marokko, Egypte en Libie, die in hun uitzichtloos bestaan kiezen voor een vlucht naar het Westen of richting de Islam. Geen Westerse reporter die hier echter ooit aandacht aan heeft besteed...

En dankzij de steun van met name de westerse Media waaronder onze eigen NOS , zijn deze Broeders door de zogeheten Arabische Lente nu in landen als Egypte en Libie aan de macht gekomen. Democratie is een uitvinding van het Westen, dus waarom zouden ze dit dan ook omarmen ? En zo zien we in Egypte inmiddels niet alleen hoofddoekjes op het journaal en de onderdrukking van Christenen en Westerlingen krachtig toenemen, maar nu ook ineens dagenlang zelfs aanvallen op Westerse Ambassades. .

Maar het lijkt de linkse journalisten niet te deren, want uiteraard is de oorzaak een Youtube filmpje, en moeten we die aardige Obama vooral niet storen in zijn verkiezingscampagne. Nee, liever gaat de NOS redactie stug verder met het publiekelijk veroordelen en volgen van de in hun ogen volgende verderfelijke dictator , die van Syrie. Kortom hoe bedrieglijk naïef en blind kun je dan als Publiekszender zijn..

E va Lith 14.09.2012

1 opmerking:

Likoed Nederland zei

Veel mensen blijken toch de hersenspoeling te kunnen negeren:

http://likud.nl/2012/09/nederlanders-zijn-veel-positiever-over-israel/