vrijdag 8 juni 2012

Op het Radio 2 nieuws meld de NOS vandaag over het achterhouden van een lijst van weigerambtenaren, ambtenaren die weigeren het homo huwelijk in te zegenen, door Minister Spies, in de hoop dat de Minister deze onder druk van diezelfde NOS blijkbaar voor de verkiezingen prijs zal geven, om daarmee de achtervolging van deze ambtenaren in te zetten. Dit kan toch niet de bedoeling zijn lijkt me ?

Kunt u zich voorstellen dat nieuwszenders zoals de NOS een bericht publiceren van ambtenaren die weigeren om uitgeprocedeerde asielzoekers uit te zetten. En toch zijn er vele ambtenaren, waaronder notabene Burgemeesters die dit publiekelijk weigeren. Nauwelijks voor te stellen toch dat een onafhankelijke redactie van een nieuwszender zich hier druk over zou maken , we leven uiteindelijk toch niet meer in 40-45 zou je mogen stellen.

Maar let op burgers, want op een ander gebied maakt diezelfde NOS redactie zich maar al te graag druk, en is zelfs bereid een dergelijke lijst te achterhalen om daarmee de betreffende ambtenaren zelfs maandenlang te polariseren, in dit geval gaat het namelijk om de zogeheten Weigerambtenaren. De term alleen al ..

Onze eigen publieke Omroep meet hiermee met 2 verschillende maten, want enerzijds weigerambtenaren achter de broek zitten en anderzijds ambtenaren die de wet aan hun laars lappen op andere gebieden niet melden riekt naar NOS discriminatie en polarisatie en kan toch niet de bedoeling zijn van een onafhankelijke omroep.

Het doet eng aan, en geeft maar al te pijnlijk aan hoe de redactie van de NOS bemand is met journalisten die er veel, zo niet bijna alles voor over hebben om hun politieke idealen door te drukken. Het lijken soms wel tijden van weleer daar bij de NOS

Meer leugens treft u aan op www.vrijemedia-blogspot.com E van Lith , 08.06.2012

Geen opmerkingen: