dinsdag 5 juni 2012

Wie stopt de Mediaterreur : Neem nu de Oekraine

Opvallend eensgezind lijken de dames en heren Journalisten zich in dit land de laatste weken op het bashen van de Oekraine en haar inwoners te storten. Is dit toeval of zit hier weer een eensgezinde politieke voorkeur achter van de anti Poetin Media ?

Neem bijvoorbeeld vanochtend het rode Vara programma van Sander de Heer op Radio 2 , welke een item heeft geïntroduceerd onder de titel ‘Oekraïens voor beginners, waarbij de vraag was : Ik heb op een Oekraïens toilet gezeten, moet ik nu naar de dokter ? Kortom, wie verzint dit en waar gaat dit over ? Waarom een land zo te kakken zetten ?

Of een reportage op de publieke omroep gisteravond 18.30u van 1 vandaag ( Notabene Avro en Tros ) die zomaar kunnen afreizen naar Charkov en uitgebreid een reportage maken over het land en de stad en vervolgens komen met : Hoeren, Bemiddelingsbureau’s en Hondenvangers, fenomenen die in iedere grote stad voorkomen. Het is een belediging van een stad waar in de oorlog zo zwaar gevochten is tegen de Nazi’s, en die zo graag haar goede gezicht wil tonen aan Europa. Kortom waar gaat dit weer over, is dit een reportage of het opzettelijk neerzetten van een land in een kwaad daglicht, over polariseren gesproken ?

En neem zondagavond Brandpunt, een lijkt het door linkse Media Mastodonten bezet programma, waar een Reporter ook zomaar mag afreizen naar de Oekraine om een uitzending te wijden aan ja hoor , zogeheten Raiders, kapers van bedrijven. Ook dit is geen echt nieuws in dit land, nieuw is wel dat het een dag voor het EK wordt uitgezonden, dus symbooljournalistiek,wel zo handig dat de linkse Reporters dit zo voor de start van het EK mogen produceren. In nauwelijks 5 minuten tijd worden we vervolgens als achteloze kijkers bestookt met termen als : 30 man kogelvrije vesten-enorm pistool op dashboard-het wilde oosten – criminelen hebben bedrijf gekaapt- door en door corrupt land , etc etc. Kortom de kritische kijker weet weer genoeg, Oekraine deugt niet, lekker thuisblijven dus.

En zo gaat het maar door. Politici die , opgejaagd door de Media, graag willen scoren door te melden dat ze niet naar het EK gaan, en ondertussen breken ze wel met de kostbare traditie om sport en politiek niet te mengen.

De Oekraine is dus blijkbaar als trouwe volger van Rusland niet bepaald een graag gezien land onder de overwegend anti Poetin journalisten in Nederland. Maar waarom dit land met haar burgers zo te kijk zetten is onbegrijpelijk. Het geeft aan hoe de Media in ons eigen land zeg maar lijken te zijn gekaapt door politieke journalisten en belangen, waarbij met name de zogeheten onafhankelijke StaatsMedia in deze polariserende en linkse bezetting vooroplopen, waarvan akte

Meer leugens treft u aan op www.vrijemedia-blogspot.com E van Lith , 05.06.2012

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou het is inderdaad het toppunt van beschaving dat land...

http://www.youtube.com/watch?v=fY5KRbkwSwk

Bart zei

Wat mij ook al een tijdje opviel was al die aandacht voor Yulia Tymoshenko. Hoe zij in de gevangenis "mishandeld" schijnt te zijn, waarvan ik concrete bewijzen nog moet zien. Ik ken de geschiedenis ervan niet goed, maar mij scheen deze aandacht wel vreemd. Toen ik hoorde dat veel Europese politici het EK zouden mijden (vooral in Frankrijk, geloof ik) begon ik eens te checken. ja hoor, Tymoshenko is een geliefde socialist en dat verklaard een boel. Dit creeren van slachtoffers en het benadrukken ervan is een typisch links (en islamitisch) fenomeen.

Tataaa! Mysterie opgelost.

Temmmerman zei

Ik ken Oekraïne redelijk goed.Heb er meermaals verschillende maanden verbleven
De gewone man is absoluut niet pro Russisch .(Voorbij de Djepper iets minder want het zijn bijna allemaal geïmporteerde Russen) Is ook de slachtpartijen door de Sovjets niet vergeten.Slachtpartijen tot in 1949 die in het Westen totaal onbekend waren.en die eindigden bij de moord op Bandera in Berlijn door de KGB.. Oekraine verloor na de oorlog ca 15 miljoen mensen door de Russen Bijzonder West Oekraïne