donderdag 4 oktober 2012

Julio P. is het zoveelste slachtoffer van de linkse Media.

Terwijl de NOS zich momenteel nogal druk lijkt te maken over een fout filmpje uit het verre Syrie rondom de ontvoerde journalist Austin Tice, daar zouden diezelfde journalisten van de NOS redactie zich eens druk moeten maken over de jarenlange stigmatisering die ze zelf verspreid hebben rondom de zogeheten doodspiloot Julio P.

Want terwijl Julio P alweer 3 jaar onschuldig zit opgesloten in een Argentijnse gevangenis, blijkt nu overtuigend uit onafhankelijke bestudering van zijn logboeken, dat P. als straaljagerpiloot nooit een vrachtvliegtuig heeft kunnen vliegen. Zowel onderzoeksrechter Sergio Torres als Nato Piloot Steve Netto hebben dit na gedegen onderzoek aangetoond.

Wie herinnert zich niet de talloze nieuwsberichten in 2009 in met name het NOS journaal over de Transavia piloot Julio P, die volgens enkele van zijn collega’s onder het Argentijnse Generaalsregime de beruchte vrachtvliegtuigen zou hebben gevlogen.

Vrijwel dagelijks galmde de volgende suggestieve tekst door de ether : ‘Poch wordt ervan beschuldigd dat hij als marinepiloot betrokken was bij 'vluchten des doods' tijdens de militaire dictatuur in ArgentiniĆ« (1976-1983). Daarbij werden meer dan duizend gedrogeerde mensen, vaak politieke tegenstanders van het regime, boven zee uit het vliegtuig geworpen’ . Het werd maar al te graag aangezwengeld door Freek de J. achtige gangmakers, waarbij notabene ook in het NOS nieuws in januari 2010 door Reporter Rob Zoutberg werd vermeld dat Maxima’s vader Zorreguieta hierbij betrokken is geweest. Als neutrale kijker voel je je dan achteraf toch wel door deze NOS nieuwsdienst genomen.

En wat hierbij ook opvalt is dat van de honderden zogeheten onafhankelijke journalisten in dit land tot voor kort geen een het eens kritisch op heeft durven nemen voor deze onterecht vastgehouden Nederlandse Piloot. Het zegt wederom veel over de macht van de linkse media in dit land, en is de zoveelste opzienbarende ontmaskering.

Marco Kroon, Lucia de B en nu weer Julio P , hoevelen moeten nog volgen voordat iemand deze Media eens gaat bijkleuren ?

www.vrijemedia.blogspot.com E van Lith 24.09 NOS op 3

Geen opmerkingen: