zaterdag 2 oktober 2010

Hoe de linkse Redacties van de publieke Omroep ons land Polariseren en Splijten


Een overweldigende meerderheid van de algemene ledenvergadering (ALV) van het CDA Limburg, vrijdagavond in Maasbracht, steunt het regeerakkoord. Tijdens een stemming bleken slechts drie aanwezigen tegen het akkoord, 196 waren voor.
Hoezo is er verdeelheid in het CDA ?

En ook de Brabantse, Utrechtse en overige provinciale CDA-leden lijken overtuigd van het akkoord, zo bleek tijdens druk bezochte bijeenkomsten overal in het land.De tegenstanders blijken overwegend oudere linksige CDA prominenten als Van Agt en Hirsch Ballin , maar het jeugdige zuidelijke elan waaronder Eurlings , Verhagen en Brinkman voeren de nieuwe Katholieke stroming met Verve aan.

Een historisch nieuwsfeit is dus dat het CDA bij rechts aanschuift en dat de katholieken het weer voor het zeggen krijgen in dit land, een historisch nieuwsfeit wat dus eigenlijk zeer de moeite van het weergeven waard is voor alle journalisten.
Maar daar ligt blijkbaar het probleem voor de overwegend links gereformeerde reporters in dit land. Want als straks Nederland geregeerd gaat worden door rechtse Katholieken in plaats van tientallen jaren de linkse kerk , dat gaat de dames en heren van de redacties toch duidelijk te ver.

En als je als kritisch burger gisteren dan ook de uitzendingen van onze publieke omroepen beluisterde en bekeek, voelde je als het ware dan ook de bijna bezeten oppositiegeluiden van vrijwel alle reporters doorklinken. Van NOS journaal tot Nieuwsuur, van Netwerk tot 1 Vandaag, en van Radio 1 tot Vara Radio 2, in vrijwel iedere uitzending was de boodschap van alle reporters eensgezind overduidelijk : Wij willen dit niet en Stem vooral tegen .

En alle tegenstanders van het accoord worden uur in uur uit aangehaald als ware helden, wie kent er inmiddels niet Ad Koppejan en Kathleen Ferrier , het lijken nationale beroemdheden te worden in de etalages van links Nederland. Het triest dieptepunt van de Mediabemoeienis met onze politiek wordt demissionair minister Hirsch Ballin die als een soort Judas richting zijn eigen CDA uitgebreid in het linkse Nieuwsuur wordt ontboden, en als een soort Luther een oproep doet naar de in zijn ogen afvallige CDA’ers.

We zien dus een CDA wat vandaag zeer waarschijnlijk zich in overgrote mate achter het regeeraccoord schaart, aangevallen door met name een Media die beheerst wordt door linkse sentimenten. Maar waar was Wilders geweest zonder de veelvuldige aanvallen vanuit de Media, en hoe klein was de tweestrijd geweest binnen het CDA zonder de intense aandacht vanuit de linkse Media. De tweespalt binnen het CDA , maar vooral de komende tweespalt binnen ons land zou dan ook wel eens te wijten kunnen zijn aan diezelfde Media die normaliter Wilders zo veroordelen.
Kortom burgers waakt u voor dit Media Regime !

E van Lith 02.10.10

1 opmerking:

D. G. Neree zei

Goed gezegd. De media kloppen graag dingen op, ook al zijn de conflicten alleen in hun hoofd gefabriceerd. De NL-pers en TV is een gevaarlijk pad ingeslagen. Ze houden zich vast aan een zinkend schip en versnellen zelf zo het zinken.