maandag 18 oktober 2010

Dossier Linkse Kerk : Taliban dreigen nu ineens met ‘Wilders’aanslagen


Wie vanochtend de verzamelsite kranten.com leest ziet direct de kop ‘Taliban dreigen met aanslag in Nederland’ verder te lezen in de linkse kerk ex PCM kranten Volkskrant-AD-Parool-NRC – Ref Dagblad.
Nu de redacties van de Linkse Kerk waaronder de Volkskrant merken dat hun cordon sanitaire rondom de PVV en Wilders fors begint te kraken beginnen ze blijkbaar nu zelf te radicaliseren en zoeken ze hun heil in wel heel discutabele methodes.

Zo moeten we als burgers nu weer ineens vrezen voor aanslagen . Dit weekend heeft , hoe toevallig , de redactie van de Volkskrant daarom zelf maar eens telefonisch contact gezocht met een zekere Zabiullah Mujahed, die woordvoorder van de Taliban blijkt te zijn in Oost en Noord Afghanistan. Je moet maar durven ..

En, hoe voorspelbaar, deze woordvoerder dreigt nu met een aanslag om zijn mede moslim broeders te ondersteunen als Wilders met anti moslim wetten komt. Wat kun je anders verwachten van een organisatie in een land wat leeft van en door geweld .

Maar het opmerkelijke is weer dat zelfs het ANP dit ‘nieuws’ breed overneemt en er een uitgebreid ‘persbericht’ van maakt, inclusief foto’s van zwaarbewapende Talibanstrijders begeleidt met een vette titel ‘Taliban dreigen met aanslag ‘ .

Dit persbericht wordt vervolgens weer klakkeloos door alle redacties overgenomen en zonder censuur geplaatst, kortom de Linkse Kerk kan zo weer miljoenen burgers verontrusten met de zoveelste politieke opmerking over Wilders.

De vraag die we ons als kritische burgers mogen stellen is hoever een redactie van een krant kan gaan, we hebben al eerder gemerkt aan de moord op van Gogh en de radicalisering van de Hofstadgroep hoe gevoelig moslim jongeren voor dergelijke mediaberichten zijn.

Derhalve wil ik de Coordinator Landelijke Terrorismebestrijding hierbij oproepen een onderzoek te starten naar de mogelijke gevolgen van dit Volkskrant artikel en de redactie van de Volkskrant en het ANP te wijzen op hun onverantwoordelijk en stigmatiserend gedrag.

Meer medialeugens treft u aan op

www.vrijemedia.blogspot.com

e van Lith , 18.10.10

1 opmerking:

sjun zei

De term handelaren in angst past zulke mediacratische politiek wonderwel.