zondag 17 oktober 2010

Dossier Linkse Kerk : Wilders is nu weer totaal Geradicaliseerd


Na de uitzending van Buitenhof vanochtend op Net 1 citeren de redacties van de NOS en het ANP stoïcijns de hele dag de uitspraak van Frits Bolkestein dat Wilders vanwege zijn isolatie geradicaliseerd zou zijn. Een weer zeer opmerkelijke en nogal gekleurde selectie van deze journalisten, wat weer aangeeft hoe politiek geformatteerd en vasthoudend deze redacties zijn.

Wie vanochtend namelijk het zeer verfrissende en boeiende gesprek tussen tussen Frits Bolkestein, voormalig VVD partijleider en aanzetter van de discussie over de Multiculturele samenleving , en politiek schrijfster Naema Tahir heeft gevolgd, kan namelijk een aantal opmerkelijke nieuwsfeiten en opmerkingen over de Islam noteren, die het vermelden ward zijn , maar blijkbaar niet door de NOS en het ANP worden geciteerd :

Zo werd door Tahir vastgesteld dat Mohammed een moordenaar is geweest, iets wat nogal een nieuwsfeit genoemd kan worden, en dat de Islam is versteend in gedachten vanuit de 7e eeuw, de gloriedagen waarnaar veel Moslims naar terugverlangen, en dat dit feit een vooruitgangsgedachte van veel Moslims zal blokkeren. Niets zien we van deze nogal opmerkelijke uitspraken terug bij de NOS en het ANP

Ook gaf Frits Bolkestein aan , tot verbazing van Clairy Polak, dat een discussie in de 2e kamer zinloos zal zijn, omdat hiermee niets bereikt zal worden, toch ook een stevige uitspraak van een oud Parlementarier, ook dit passeert uiteraard de burelen van NOS en het ANP.

Maar wat weer wel de gehele dag aan miljoenen luisteraars word gemeld is een uitspraak van Bolkestein die ‘uiteraard’ Wilders weer in diskrediet brengt.

En terwijl onze Duitse oosterburen wakker beginnen te worden uit hun Islamslaap, en het proces tegen Geert Wilders steeds meer een soort Dreyfuss proces wordt , waarbij de Media zoals NOS en ANP een zeer kwalijke aanjagende rol hebben gespeeld , daar kunnen diezelfde redacties nog steeds ongeremd en ongestraft doorgaan met het verder kleuren en stigmatiseren van Wilders en zijn miljoenen democratische volgers.

Gelukkig begint de publieke opinie echter te kantelen naar de waarheid, waardoor we als burgers en politiek eindelijk eens , zoals Bolkestein het zelf een omschreef , die ‘ongelofelijke zeikerds ‘ kunnen gaan ontmaskeren .

E van Lith, 17.10.10

1 opmerking:

Paul zei

We betalen gedwongen mee aan onze eigen brainwash.
Is er niet een mogelijkheid om de omroepbijdragen weer apart te kunnen betalen, zodat je ook op principiële gronden kunt weigeren mee te betalen aan deze linkse indoctrinatie.