dinsdag 27 mei 2014

Hoe deze jongste EU revolutie simpelweg door de Staatsmedia NOS wordt ontkend

Van de 751 beschikbare zetels in het Europarlement gaan er na de historische verkiezingen 130 naar euro sceptische partijen, meer dan een verdubbeling ten opzichte van het huidige aantal.

En niet zomaar , over de hele breedte van Denemarken tot Oostenrijk en van het hart van Europa, Frankrijk, tot de UK, waar meer dan 30% van alle Britten aangaf op termijn uit de Euro te willen.

Nu de uitslag van de EU verkiezingen storm is neergedaald kunnen we wel vaststellen dat er sprake is van een ware revolutie van de miljoenen Eurosceptische kiezers, die volkomen tegen de dagelijkse berichtgevingen van de Media en EU politici als Verhofstad in hun eigen koers graag hiermee wilden bepalen .

Zou het kunnen zijn dat deze Miljoenen burgers niet alleen genoeg hebben van de Politici, maar ook steeds meer van de politiek correcte en alles verstikkende Media ? Want waar blijven nu de urenlange reportages en nieuwsuitzendingen om ons burgers, net als de eerdere revoluties van formaat, zoals de val van de Berlijnse muur, enthousiast te informeren ? Neem vandaag bijvoorbeeld de vele berichtgevingen van de NOS op Radio 2, waar deze luisteraar urenlang een uitgebreide opsomming van nieuwsberichten hoorde behalve het echte nieuws.

Luister u mee en doet u ook aan Fact checking ?

Van waterlast op de Hoogeveense vaart tot verkiezingen in egypte, de staking bij Philip Morris, een mogelijke verdachte van aanslag Joods Museum, leningen voor dieven in Rotterdam, de schoonmaak cao, face book feesten in Amsterdam, doden in de oekraine, protesten tegen de basisbeurs, de blessure van rafel van de vaart, dat niemand met Bart de Wever wil samenwerken, de zero tolerance van de Paus, het ontslag van seedorf, windmolens voor op het dak, een lijk in Japan per post, kilos amfetamine in brabant, waxinelichthouder in Duitsland, kind in file geboren, dat wilders de saudi’s en timmermans nog steeds hoog zit, een konvooi in syrie overvallen, coma zuipers , een mijn in breskens,kiki bertens op roland garros, en een ambassade die in Londen te koop staat.

Maar in het geheel niets op Radio 2 NOS nieuws over Europa , geen live berichtgevingen uit de Europese steden, massaal wordt deze bijzondere revolutie en dus Top nieuws door de NOS verzwegen en lijkt het voor ons als luisteraars gewoon ontkent.

Het moet dan ook een gruwel zijn voor de socialisten in Europa, en met name in een van oorsprong socialistisch land als Frankrijk, waar de President vandaag in crisisberaad zat, terwijl de leidster van het Front National , Marine le Pen, namens meer dan 25% van alle Franse kiezers, dus miljoenen boze kiezers,inmiddels aan de poorten van het Elysee rammelt. Opvallend genoeg de hele dag niets van deze commotie bij de NOS, die toch als historisch nieuws gemeld kan worden, behalve weer wat flauwe opmerkingen over de vader van Marine le Pen. Waar is nu de live reportage van Saskia Dekker in Parijs, met een uitgebreide toelichting en interview met Marine le Pen, om hetgeen we als Europese burgers toch mogen weten, is het toeval dat we als burgers steeds meer gaan afgeven op de enge samensmelting van EU machthebbers en hun bevriende Staatsmedia ?

Nee, liever geven de redacties van de NOS en Nieuwsuur weer uitgebreid het woord aan hun politieke vrienden, zodat Pechtold & Timmermans namens alle linkse partijen weer uitgebreid mogen afgeven op de miljoenen burgers die het waagden niet op hun te stemmen

De les die we nu leren is dat na de eerdere revolutie van 1968, waarbij de linkse politici aan de macht kwamen, nu blijkbaar nieuwe en rechtse machthebbers in heel Europa het roer weer gaan overnemen, zo gaat dat in een democrtaie, maar blijkbaar niet in de democratie van onze zogeheten onafhankelijke Media

Op naar echte Vrije Media en een Vrij Europa, welke journalist durft ?

E van Lith

2 opmerkingen:

Casper zei

Helemaal mee ens. Goed omscherevn.

G.Deckzeijl zei

Meer over het zgn Mediafonds via de link van comment 1 van...
http://fubarbaar.wordpress.com/2014/01/23/nos-kruipt-bij-pvdaars-in-de-reet/#comments