woensdag 13 augustus 2014

Verbod op anti ISIS geweld demonstratie, hoe de leugen ons weer historisch regeertTerwijl de landelijke Politici met PvdA Minister Timmermans voorop opmerkelijk genoeg in alle talen zwijgen over de kwalijke rol van Haagsche Jihadstrijders in Irak en de Media gekleurd wegduiken wordt nu zelfs een demonstratie van ongeruste Nederlanders die hun democratische burgerplicht vreedzaam willen voldoen verboden, en dat notabene in de Internationale Hoofdstad van het Volkenrecht , het gaat niet bepaald de goede kant op met onze Democratie, maar waar blijven nu de echt onafhankelijke Media ?

Kunt u zich het nog herinneren, hoe Geert Wilders tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar massaal door de zogeheten onafhankelijke Media werd afgeserveerd, na zijn opmerkelijke woorden ‘minder minder’. De journalisten speelden hun politieke spelletjes met verve, maar Wilders had blijkbaar iets beter geluisterd naar wat er in de Schilderswijk leefde.

Wie nu ziet hoe minderheden uit diezelfde Haagsche Schilderswijk notabene bij andere minderheden in Irak thuishouden, schaamt zich als fatsoenlijke burger en inwoner van de Vredes hoofdstad de oren van het hoofd dat deze lieden uit ons eigen landje komen, maar de dames en heren politici en bevriende journalisten zwijgen in alle talen, zie u hoe de linkse leugen ons mooie landje volop regeert.

Want ziet u het gebeuren, dat in Den Haag in bepaalde wijken extreem rechtse jongeren opgroeien, die andere religies dan het Christendom verwerpen, en afreizen naar andere landen om daar een kruisvaardersstaat te stichten, en zoveel mogelijk moslims vermoorden. De wereld zou te klein zijn, laten we wel zijn, en massaal zouden linkse politici en met name de NOS media voorop ons aanzetten tot het oppakken en veroordelen van deze lieden.

Maar nu het uit de allochtone en moslimhoek komt niets van dit alles, uiteraard zenden de reporters van NOS tot AVRO alleen maar buitenlandse beelden uit vanuit Irak hoe onze Amerikaanse vrienden weer moeten ingrijpen, en worden de bronnen van het kwaad, de west europese achterstandswijken , waar de jihadstrijders worden gekweekt, lijkt het bewust met rust gelaten.

Het lijkt er zowaar op alsof de Media eendrachtig worden aangestuurd om vooral de binnenlandse oorzaken van het Moslimkwaad toe te dekken met een sluier van onbekendheid. Hier gebeuren historisch heel foute dingen die we niet zomaar mogen vergeten als burgers, en vooral de rol die politiek en media hierbij spelen.

En als kritische burgers zich dan maar zelf buiten de foute MSMedia om via social media bundelen om hun ongerustheid te uiten en dus aan hun burgerplicht te voldoen, hoeveel protestmarsen waren er niet door burgervaders georganiseerd na de uitspraken van Wilders, en hoe angstig is het zwijgen nu, dan presteren de Haagsche bestuurders het zelfs om deze burgers zowaar om te leiden en de democratie te laten zwichten voor de geweldplegers.

Met als voorlopig democratisch dieptepunt het verbieden van een demonstratie tegen het geweld van ISIS volgende maand in notabene de Hoofdstad van de internationale Rechtspraak Den Haag, het zoveelste bewijs van een historische medialeugen die ons land al weer vele jaren regeert.

Wie bevrijdt ons van de gekleurde politieke media

www.vrijemedia.blogspot.nl E van Lith, 13.08.14

1 opmerking:

http://eunmask.wordpress.com/ zei

Zo wordt de kudde gemanipuleerd, daarom moeten wij zo veel mogelijk de waarheid publiceren!
Ga zo door!
Realpredictor
http://eunmask.wordpress.com/