donderdag 8 mei 2014

Wie stopt de banden tussen de Commerciele Asiel Lobby en onze Publieke Omroepen

Met de massale aandacht van onze publieke omroepen NOS en VARA aan de commerciële uitingen van de zelfbenoemde Kinder Ombudsman Marc Dullaert en zijn KidsRight lijken de Publieke Media weer een stap verder te gaan in hun gratis campagnes voor de steeds verder groeiende en inmiddels miljarden kostende AsielMaffia in ons land.

De Asielbranche, vrijwel volledig betaald uit miljarden aan belastinggeld en giften van burgers, bestaande uit organisaties als Vluchtelingenwerk , linkse politieke partijen, bijna 300 Asieladvocaten. en dus nu ook al Marc Dullaert met zijn Kinder Ombudsman, weet inmiddels van geen ophouden meer, en heeft zich uiterst geraffineerd weten uit te bouwen tot een niet te stoppen industrie.

Opmerkelijk is dat inmiddels betweterige 75 burgemeesters , waaronder Geert van Rumond van Wageningen, en zowaar Aboutaleb van Rotterdam, uiteraard beiden PvdA , zich weer voor het Asielkarretje laten spannen, het tekent de eigengereidheid en ondemocratische hardleersheid die linkse regenten zo eigen lijkt te zijn.

Neem zo de uitingen van Omroep Gelderland, ook al een door ons betaalde publiekszender, die niet het overheidsbeleid , maar kritiekloos de campagne ‘Tri Pham moet blijven’ overneemt. Het bijgeleverde filmpje is geraffineerd opgezet met Hollandse muziek en geheel in Mauro stijl, ditmaal met de naam Tri Pham bij een Hollandse Molen, begrijpt u, aangevuld met pakkende posters en slogans, wie kan hier in vredesnaam op tegen zijn ?

Dat commerciële partijen steeds meer de Asielfondsen omarmen is hun brood, maar dat notabene onafhankelijke Staatszenders als de NOS deze commerciële Asielformats klakkeloos overnemen gaat lijkt me veel te ver, welke toezichthouder grijpt daarom hier eens in ? Linksom wordt hier oneigenlijk gratis zendtijd geboden wat rechtsom weer wordt teruggehaald uit de zakken van belastingbetalers.

08.05.14, www.vrijemedia.blogspot.nl

Geen opmerkingen: