zondag 2 maart 2008

De Medialeugens rondom de brand in Ludwigshafen en het Bloemfontein Filmpje
Schoorvoetend en beschaamd maakten de Media op 29.02 via hun achterpaginas bekend dat de brand van 3 februari jl in Ludwigshafen in Duitsland, waar 9 Turkse doden vielen, en die voor zulke enorme commotie zorgde, niet door racisten was aangestoken, maar in de kelderruimte van de woning was ontstaan, waarschijnlijk door ononachtzaamheid van de bewoners zelf.
Ongelooflijk eigenlijk, aangezien diezelfde Media ons als burgers, naar nu blijkt volledig onterecht, wilden doen geloven, dat de brand met zekerheid was aangestoken door rechtse racisten.

Groot waren de koppen begin februari dan ook in met name de linkse Media:
“Gebouw Ludwigshaven doelwit aanslag ( 04.02) ‘,”Duitse Turken vrezen Neo Nazi aanslag’,‘Turkije eist onderzoek Brand ( 05.02 )’,’politie sluit na onderzoek brandstichting niet uit’.
De brand leidde met name door de enorme Media aandacht dan ook tot een internationale hetze. Rellen braken uit in Turkije en de Turkse President kwam zelfs spoorslags over naar Duitsland om alvast bij voorbaat de racistische daders te veroordelen.

Nu achteraf weer blijkt hoe verderfelijk de invloed van de Media kan zijn, je vraagt je af hoeveel foute oorlogen zo niet dankzij de dames en heren journalisten zijn ontstaan…

En door deze Media leugens zijn ook weer de tegenstellingen tussen miljoenen Turken en Duitsers op scherp gezet, en hebben uitgevers weer exorbitant en ongestraft hieraan kunnen verdienen.
Door niemand gehinderd kunnen de Media zich wederom ongestraft verschuilen achter de persvrijheid , waarbij niemand, ook de politiek niet, de bereidheid toont ze eens aan te pakken.

Een tweede Media blamage deze week was het zogeheten racistische filmpje gemaakt aan de Blanke Universiteit van Bloemfontein in Zuid Afrika.
Als een studentengrap hadden enkele scholieren een scène gefilmd en op internet gezet, waarop te zien was hoe enkele oudere zwarte schoonmaaksters werden vernederd tot het drinken van bier, hard rugby spelen, en hondenvoer met urine te eten.

De linkse Media, altijd in voor een racistische rel, brachten het ongelooflijk genoeg als waar gebeurd nieuws, waarmee heel Zuid Afrika leek het bewust werd opgeschrikt aangezien alle Main Stream Media het notabene wereldwijd uitzonden met koppen als “Blanken mishandelen zwarte schoonmaaksters’.
Toen later de werkelijke opzet bleek, was het Mediakwaad al geschied : Heel Zuid Afrika was in rep en roer, zwarte studenten vielen massaal hun blanke medestudenten aan, en dankzij de Media rijten oude wonden weer open. En ook hier komen alle Media er weer ongestraft af.

Wat is dat toch met de linkse Media, waarom spelen ze blank en zwart, moslim en christenen, toch iedere keer zo bewust tegen elkaar uit ? Zit er dan toch een kern van waarheid in de beruchte Conspirancy theorieën rondom de Media ?

En ondertussen wordt de volgende tweestrijd alweer gecreerd, en maakt Premier Balkenende zich publiekelijk grote zorgen over de affaire Wilders, terwijl deze notabene niets strafbaars heeft gedaan.

Als burgers zouden we ons wensen dat Maxime Verhagen en JP Balkenende eens het Internationaal Genootschap van redacteuren zouden uitnodigen om een halt toe te roepen aan het maar blijven uitspelen van bevolkingsgroepen tegen elkaar. Wellicht een mooie uitdaging voor de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding of stichting Sire, zodat we als burgers eindelijk eens bescherming krijgen tegen de ware oorzaak van het terrorisme : De Media.

Meer Media Leugens treft u aan op

www.vrijemedia.blogspot.com

E van Lith

02.03.08

Geen opmerkingen: