zondag 24 februari 2008

Leve de Nieuwe Moslimstaat Kosovo, met dank aan de westerse Media !


Het Kosovaarse Parlement in Pristina stemde zondag unaniem in met een eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring. De vestiging van een nieuwe Moslimstaat en verdere Islamisering in het hart van Europa is daarmee een feit, met dank aan de steun van Westerse Politici en meejubelende Media.

Voordat de goedkeuring van het VN tribunaal werd afgewacht erkende Afghanistan als eerste de onafhankelijkheid, al snel gevolgd door notabene christelijke landen als USA , Frankrijk en Duitsland. Uiteraard sympathiek, maar wel volledig in strijd met het Internationaal recht, waarin vastligt dat dit alleen juridisch kan via erkenning door het VN Tribunaal, waar grote landen als China en Rusland dus ook over moeten besluiten.
Hiermee treden de USA maar ook andere landen zoals Frankrijk en Duitsland met grove voeten de wereldwijde rechtsorde.

Het vormt ook een vrijbrief voor alle etnische minderheden om zichzelf onafhankelijk te verklaren, waarmee iedere multiculturele samenleving zichzelf ondermijnt.
Met name de Moslimlanden in de wereld zullen dus met genoegen toegezien hebben hoe het Westen hiermee het VN recht overtreedt en vrijwillig afstand doet van een historisch en christelijk stuk Europa, wat eeuwen heeft gestreden tegen een oprukkende Islam.
Oftewel hoe naïef kunnen we als mede europeanen zijn ?

En de Nederlandse Media ? Die keken zoals veelal bij historische belangrijke gebeurtenissen weer de andere kant op. Zoals vanmiddag de Servische protesten in Den Haag al aangaven is het onvoorstelbaar dat ze niet de VN rechtsorde met verve verdedigen, het Internationaal Tribunaal is notabene in Den Haag gevestigd.

Want wie maandag de treinkrantjes van de perrons plukte zag de onderbuik-koppen al direct : ‘felicitaties van VS en grote EU landen, Eerste Erkenning Kosovo’, en vrijwel alle Media waren in hun mening onverdeeld : Kosovo moet zo snel mogelijk worden erkend, en beschermd tegen de agressieve en rechtse Serviers.
Geen enkele journalist waagde het om de illegaliteit van de onafhankelijkheid te beschrijven, dit ondanks het feit dat een grootmacht als China aangaf diep bezorgd te zijn, en dat geen enkel omringend buurland van Kosovo er over peinst de nieuwe staat te erkennen ( Roemenie, Bulgarije , Griekenland etc )

Het lijkt er hiermee op dat net als 100 jaar terug in de eeuw van Geert Mak, wederom politici en media door hun politiek gekronkel en kortzichtigheid de haat zaaiden voor een periode vol chaos en geweld.

Verdere reacties konden dan ook niet uitblijven. De Russische beer begint te brommen en donderdag gingen bijna 200.000 verontruste Europese mede burgers in Belgrado de straat op om te protesteren tegen het onrecht in hun ogen, waarbij uit frustratie de ambassade van hun kwaadheid in brand werd gestoken.

Maar waar normaliter alle Nederlandse journalisten bovenop de barricades staan als er ergens in andere landen zoals de Oekraine of Georgie wordt gedemonstreerd,
Daar werden hier de burgerprotesten van de Servische burgers volledig genegeerd en alle Media aandacht werd gericht op het in felle bewoordingen afkeuren van de bijkomende rellen, en waarom de politie pas na 45 minuten ingreep.

Neem bijvoorbeeld de staatsreporters van Radio 1 op vrijdagmorgen 08.00u. In zeer scherpe bewoordingen wordt de brandstichting veroordeeld, waarbij binnen 10 minuten volop suggestieve termen worden gebruikt als ‘schreeuwende Serviers, relschoppers, op grote schaal geplunderd, voetbalsupportersrellen, stalen buizen en minimaal 15 maal het woord ‘woedend’wordt genoemd. Ook vraagt reporter David Jan zich notabene af waarom de politie zo laat ter plaatste was. Hoe in tegenstelling tot de eerdere protesten in de Oekraine en Georgie, waarbij David Jan zich juist achter de betogers schaarde en tegen het politieoptreden ageerde.

En de andere overwegend linkse Media reageerden al niet veel anders. Nergens ook maar enige neutrale verslaggeving waar de standpunten van de Serviers werden verwoord.
Sterker nog. De Serviers, uiteindelijk wel mede Europeanen, worden systematisch en bewust neergezet als nationalistische boeven, die hiermee moeten boeten voor het aanstichten van de Balkanoorlog , waarmee de Media dus weer volop politieke kleur bekennen.
Dat met het Navo ingrijpen zuiver Amerikaanse belangen worden gediend, een sterke rol van Rusland en Servie in de Regio te voorkomen, wordt hierbij dan ook niet vermeld.

Het lijkt er dan ook op dat we van de vorige eeuw weinig geleerd hebben, en dat als we niet resoluut de verspreiders van al deze nieuwe leugens aanpakken, de Media, we wederom als Europese burgers, Moslim en Christenen, moeilijke tijden tegemoet zullen gaan.

Meer media leugens treft u aan op.

www.vrijemedia.blogspot.com

E van Lith , 24.02.08

Geen opmerkingen: