donderdag 7 februari 2008

De door de Media gekleurde Verkiezingen in de USA


Het zijn drukke dagen voor de Media, zo rondom Joran, Peter R de Vries en Super Tuesday.
Je hoeft geen kastje aan te zetten of een krant open te slaan, of de reportages en polls over met name de USA Verkiezingen komen je tegemoet springen.

En met een opvallend enthousiasme ditmaal. In heel schril contrast met de reportages rondom de Russische verkiezingen worden deze verkiezingen massaal door de Media omarmd.
En opvallend veel reporters stellen zich de laatste dagen de retorische vraag, hoe het toch komt dat deze verkiezingen ditmaal zo ongekend populair zijn.

Als burger ben je dan direct verbaasd over zoveel beroeps blindheid, want de redenen mogen toch overduidelijk bekend zijn:

- na 8 jaar republikeins regeringbeleid gaan de Democraten zeer waarschijnlijk weer regeren, iets waar vrijwel alle linkse journalisten in dit land, en dat zijn er veel, zich nu al publiekelijk over verheugen
- Vrijwel 90% van de Media-aandacht gaat dan ook uit naar de Democratische kandidaten Obama en Clinton, aan de Republikeinen wordt opvallend weinig aandacht besteed. Wie heeft er bijvoorbeeld ooit gehoord van Ron Paul.
- Binnen de linkse Democraten speelt zich de klassen strijd af tussen de ‘kleurling‘ Barack Obama en de ‘vrouw ‘Hillary Clinton’, een mooier samenspel is voor menige journalist niet mogelijk, 2 minderheden in 1 voorkeurspartij.

De gemiddelde Nederlander zal bijvoorbeeld de namen Ron Paul of Mike Huckabee weinig zeggen, maar hoe anders met Barack Obama of Hillary Clinton, terwijl toch alle 4 in gelijke mate kandidaat zijn voor de komende USA verkiezingen. Met name Ron Paul heeft zeer moderne en revolutionaire opvattingen en wordt hierdoor lijkt het doodgezwegen door de Media.

Maar Paul en Huckabee staan dan ook ter rechter zijde , en Barack en Clinton zijn links.
En dat hebben we de laatse weken dan ook mogen weten. Dag na dag is met name Barack Obama door de journalisten als het ware verheven tot de nieuwe Messias, en in vrijwel alle ‘wishing polls’ kwam deze sympathieke kleurling dan ook als winnaar naar voren.
Groot leek dan ook de verbazing en zelfs teleurstelling onder de journalisten toen Hillary Clinton uiteindelijk met 825 de meeste gedelegeerden won.

Maar naast de hoeveelheid aan zendtijd voor de Democratische kandidaten, viel ook op hoe politiek en gekleurd de berichtgevingen eigenlijk waren.
Terwijl de USA eindelijk eens een kans maken op een vrouwelijke President, vielen met name de linkse Politici in dit land en publieke Presentatoren de vrouw Hillary Clinton ineens af en kozen voor de kleurling Barack Obama. Aangezien niemand echt duidelijk kan maken waarvoor Obama echt staat, een wel heel opmerkelijke voorkeur.

En zelfs onze eigen kamerleden worden door de Media gekleurd, uit een exit poll blijkt dat maar liefst 70% de voorkeur geeft aan de Democraten, waarbij opvallend veel de kandidaat Barack Obama omhelzen.
En dit notabene met onze eigen ‘onafhankelijke’minister van FinanciĆ«n Minister Bos voorop, dit had destijds Gerrit Zalm eens met George Bush moeten doen…

Kortom, het zegt weer voldoende over de politieke voorkeuren van Media en Politici in dit land, en hoe we als kijkers en burgers weer gemanipuleerd worden in het grote spel der schijn Democratie.
De Historici zullen over een paar jaar wel weer haarfijn kunnen verklaren hoe dit MediaRegime ooit aan de macht kon komen, maar voorlopig zitten we er weer mee..

Meer informatie over Media en Kiezersbedrog op www.vrijemedia-blogspot.com

E. van Lith

07.02.08

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik maak me eerlijk gezegd meer zorgen over de moslim verleden van Barrak Hussein Obama, als over Hillary Clinton.Hoewel ik ook liever heb dat de Republikeinen winnen.Ze zijn betrouwbaarder als de demokraten.Je weet wat je aan ze hebt.Als de demokraten winnen zal het ons veel geld kosten aan de defentie van de EU.En ik zie zwart voor het Westen, als Barrak Hussein Obama zouw winnen.

luckybee zei

Hier is het bewijs dat Barrak Hussein Obama niet deugt als voor supreem comander voor het Westen.

http://web.israelinsider.com/Articles/Politics/12745.htm