woensdag 23 januari 2008

De regisseurs van de Anti Wilders Film


Nog enkele dagen, en de anti-islam film van Geert Wilders krijgt zijn debuut. En terwijl Media en Politiek zogenaamd extra waakzaam zijn, denkt de gemiddelde burger er weer het zijne van . Kortom de zoveelste Media storm in een glas water.

Je zou in deze dagen maar Geert Wilders heten en volksvertegenwoordiger zijn in een land waar de Media zich zo graag op de borst kloppen, dat ze zo pluriform, democratisch en onafhankelijk zijn. Maar merkwaardig genoeg is er geen enkele journalist te vinden die de standpunten van Wilders durft te verdedigen of zelfs maar toe te lichten, over democratisch en pluriform gesproken. Alleen dit zegt al voldoende over de onafhankelijkheid van de Media in dit land….

Wie de publicaties rondom deze film op een rij zet kan niet anders dan concluderen, dat niet Geert Wilders , maar de Nederlandse Media een film aan het regisseren zijn,
deze anti-Wilders film bevat het volgende script :

Vrijwel alle Media, met voorop NOS en ANP, nemen vrijwel dagelijks berichten op met waarschuwingen zoals dat onze steden ‘extra waakzaam’ zijn en plaatsen er voor het gemak maar een afbeelding bij van stenengooiende jongeren.

Ongevraagd worden Burgemeesters benaderd of een aangifte tegen Wilders al mogelijk is, terwijl het antwoord bekend mag zijn

Anti Wilders pamfletten worden kosteloos geplaatst op voorpagina’s.

Uitspraken van publieke ‘dominees’ als Doukle Terpstra worden ineens prominent en breed geplaatst

Ineens blijken er ‘Woeste Groot Moefti’s’ in beeld te komen en worden er Hysterische taferelen verwacht

Onze economie zou getroffen worden, en de Zuivelexport zou ineens in gevaar gaan komen

Tegenfilms worden aangekondigd

PvdA programma’s als De Wereld Draait door worden volop gevuld met Anti-Wilders sentimenten, met dubieuze termen als ‘oplossing voor het wilders vraagstuk’

Suggesties worden omarmd zoals de opmerkingen dat de film alleen in de kamer vertoond mag worden ( hoe anti democratisch kun je zijn ? )

Suggesties dat Wilders ‘maar beter het land uit kan gaan’ worden gretig door het ANP uur na uur uitgezonden

Blijkbaar zien de Media het gezamenlijk uitbrengen van deze Anti Wilders Film als een noodzaak, om ons als kwetsbare burgers te waarschuwen tegen de komende effecten. De Media zien zich dan ook graag als de waakhond van de democratie, kritisch en zonodig opkomend voor de kernwaarden van onze zo mooie democratie…. Dacht je !

Maar wat blijkbaar geen enkele journalist ziet aankomen, maar de meeste burgers van dit land al lang aanvoelen, is dat er helemaal geen Cartoon of Filmrellen gaan komen. Waar dan ook. Hoogstens zullen enkele Groot Moefti of andere figuren in Iran de straat op gaan, dezelfde lieden die altijd de straat op gaan, en verder zal het hierbij blijven.

De Deense rellen hadden dan ook een heel andere achtergrond, en werden veroorzaakt door een gerichte actie van enkele gefrustreerde afgereisde Deense Imans , iets wat hier helemaal niet speelt.

Waarmee we ons moeten gaan afvragen hoe realistisch de Media hun vak uitoefenen,
want de praktijk is nogal confronterend voor de dames en heren journalisten .
Vrijwel geen enkele eerdere gebeurtenis van formaat is namelijk door de Media vooraf correct voorspeld of op de juiste waarde ingeschat:

De aanslagen in New York van 09.11, De Tsunami van 2 jaar geleden, de rellen in Parijs, de huidige beurscrash, de moord op Fortuyn, de oorlog in Irak. En ook de Deense Cartoonrellen. Telkens blijkt weer dat de Mediavoorspellingen er mijlenver vanaf zaten, of nog erger, in het geheel niet aanwezig waren.

Maar wel weten de Media ons na een gebeurtenis direct daarna te overspoelen met een ongevraagde bangmakerij in een angstwekkende hoeveelheid : Nog jarenlang na 911 worden we dagelijks en onnodig geconfronteerd met nieuwe vermeende aanslagen die vervolgens niet komen. En nog maanden na de Tsunamiramp werden we door de Media opgeschrikt door loze Tsunamiwaarschuwingen , die vervolgens uitbleven.
De buitenwijken van Parijs bleken vervolgens tot in Slotervaart te reiken, en ook nu weer zouden we angstig moeten uitzien naar rellen rondom de Nederlandse variant van de Cartoonrellen…

De stelling lijkt hiermee bevestigd dat de meeste Journalisten geen waakhonden zijn, maar trouwe nalopers en geschiedschrijvers, die blijkbaar blind zijn voor de echte bedreigingen van onze samenleving.

De vraag die we ons als burgers ook weer mogen stellen is wat al die Wilders aandacht straks weer aan publieksgeld en ergernis heeft gekost en vooral wie er weer de oorzaak van zijn dat Moslims en Niet Moslim burgers weer eens uit elkaar zijn gespeeld : Wie dacht je !

Tijd dat deze film eens in de Kamer vertoond wordt !


www.vrijemedia.blogspot.com

E van Lith

22 jan.08

3 opmerkingen:

Bart zei

Beste van Lit,
Mijn naam is Bart de Groot en wilde u verblijden met de mededeling dat u niet helemaal gelijk hebt, hoezeer u ook wel gelijk hebt met uw klaagzang over de rol van 'de media'.
Het is na zo'n klaagzang altijd goed om even het licht te laten schijnen over de voorbeelden die het wel goed doen. Is goed voor die voorbeelden en goed voor u zelf en goed voor iedereen.
Spreeksteen TV op het gesprek en gedeeltelijk ook de rest van 'het ges[rek', is zo'n voorbeeld.
We hebben Wilders ook wel eens geinterviewd. Een van de weinige inhoudelijke en prettige interviews al zeggen we het zelf
zie www.spreeksteen.tv in het archief (links) aflevering vier (naar beneden scrollen dus)
Veel plezier en succes bij het selecteren en vinden van meer media die gunstig afsteken!
Vrijmoedige groet,

Bart de Groot.

Anoniem zei

De reactie's geven aan hoe Nederland technisch verrot is.
Landverraad alom en geen remorse voor de linkse bende.

Tijd voor een burgeroorlog die het kaf van het koren scheid..

Wilders heeft gelijk. Net als iedereen die gevaar ziet in de islam.

Anoniem zei

Wilders moet het land uit en of onderduiken en die extremistische Bouchra Ismaili (PvdA) teef mag in rottedam blijven zitten... Rare wereld.
Zo vredelievend is islam.
De hype rond die film die nog komen moet is echt van de gekke wie is nu van wie bang? Ik stem op Wilders!