woensdag 23 januari 2008

De Media in Week 1

Links Protestant Nederland zet al meteen de sfeer in 2008 met het ongevraagd plaatsen van een Manifest ‘Benoemen en Bouwen’op de voorpagina van Trouw. Geen goede voornemens dit jaar, maar direct weer het wijzende vingertje van de dominees.

Uiteraard aan bevriende Media aandacht vervolgens weer geen gebrek, de carroussel van elkaar de bal toespelende journalisten en politici hebben weer een dankbaar onderwerp, en burgerlijk nederland mag vervolgens weer diep buigen voor het MediaRegime.

Maar de katholiek Wilders heeft er, net zoals de meeste burgers inmiddels, meer dan genoeg van, en haalt ongezouten uit.. Het Paarse Bastion begint te kraken…

En dit, terwijl er bij de jaarwisseling maar liefst 20 scholen in brand zijn gestoken, veelal in allochtonenwijken en achterstandswijken, tegenover 7 vorig jaar. Daarnaast is het opvallend stil in de NOS en ANP gangen over het feit dat in Den Haag meer dan 100 wagens in brand zijn gestoken tijden oud en nieuw. Ook hier weer veelal in achterstandswijken als Transvaal en de Hoefkade.

Hoe in tegenstelling na de moord op van Gogh, toen enkele gefrustreerde jongeren een school in Uden in de brand staken. Wekenlang werd er verontwaardigd door NOS en ANP verslag van gedaan, inclusief herdenkingstochten en bezoek van Ministers, waarom worden de daders en achtergronden rondom deze nieuwjaarsbranden dan nu zo doodgezwegen, vraag je je als burger weer af. Terwijl op 4 januari het MediaRegime wel volop rept over de vernieling van het monument van de slag bij een zeker Heiligerlee, zijn ze angstvallig stil over de werkelijke oorzaken van de nieuwjaarsbranden en kan Wilders zijn opmars weer doorzetten, u bent bedankt !

Ook mocht deze week ons Koningshuis zich weer in een meer dan gemiddelde belangstelling verheugen van de Media.

Wat geen nieuws was, werd weer eens tot nieuws opgeblazen, namelijk een wat opdringerige journalist , die al even opdringerig werd gecorrigeerd tijdens een bezoek van Alexander en Maxima aan Zuid Amerika.

Wat echter wel nieuws was, namelijk dat zelfs wetenschappers hebben aangetoond dat Prinses Mabel niet echt wat verweten kon worden, werd nauwelijks belicht. Wie zich nog de wekenlange aantijgingen en hetzes door de journalisten jegens deze vrouw kan herinneren weet dus ook weer voldoende, we hebben er weer een Media slachtoffer bij..

En ook werd onze Koningin na haar kerstrede weer eens ongevraagd en publiekelijk geconfronteerd met uitspraken van Geert Wilders. Smullen moet het zijn geweest voor de redacties, toen Wilders met zijn uitspraken kwam, en het was dan ook geen toeval dat enkele dagen later Maurice de Hond weer eens van stal werd gehaald, om aan te tonen dat toch wel wat meer Nederlanders de Koningin uit de Regering geplaatst willen zien, de Republikeinen mogen blij zijn met zo´n gekleurde Media …

Heeft u ook meldingen van politiek te gekleurde Media berichten, meld ze op

www.vrijemedia.blogspot.comE van Lith

07.01.08

Geen opmerkingen: