zaterdag 23 maart 2013

Wie gooit eens een 'Tegel' door de Media Leugens rondom de Neder Jihad strijders in Syrie ?Kunt u zich voorstellen, dat zondag na de Rooms Katholieke Kerkdienst te Delft jongeren geronseld worden door een handlanger van mijnheer Pastoor om te gaan strijden tegen Moslims in het Midden Oosten, en dat hierna 25 jongeren zouden afreizen om te gaan strijden tegen de Moslim broeders ?

Laten we wel zijn, de wereld zou te klein zijn, de betreffende Pastoor en zijn handlanger zouden direct worden opgepakt door het OM en onze Mariniers zouden naar het Midden Oosten overvliegen om deze strijders op te pakken en onder te brengen in een speciaal bewapende gevangenis in de Polder. De gemoederen zouden ons land nog jarenlang bezighouden.

En de Media, ja vooral de Media die zouden dit maar al te graag aangrijpen om ons als burgers maandenlang intensief bezig te houden en in te kleuren met onderwerpen over foute Kruisvaarders en hoe ver het zo heeft kunnen komen. Na een parlementair onderzoek zouden speciale wetten worden ingevoerd en een regeringsinstantie worden opgericht om opkomende jonge christenen te volgen en op te speuren. Ons landje zouden we niet laten besmeuren door rechts extremisten, uiteindelijk hebben we internationaal onze reputatie te verdedigen van tolerantie en verdraagzaamheid.

Maar nu er inmiddels , hoe toevallig, honderden Moslim jongeren uit heel Nederland naar het Midden Oosten zijn afgereisd om notabene tegen christenen te gaan strijden, waaronder recent 25 jongeren uit Delft, en de eerste doden vallen , we zullen ons maar niet afvragen met wat voor geweld, is het opmerkelijk en apathisch stil in politiek correct Nederland.

Niet bij de verbaasde burgers, die inmiddels steeds minder de Media vertrouwen na deze zoveelste politieke verzwijging, maar wel bij het Regime dat ons land beheerst, het MediaRegime. Want het is wel zeer opmerkelijk dat de strijd van deze medeburgers zolang onder de Mediapet gehouden is van onze gekleurde Media. Terwijl Tanja Nijmeijer al jarenlang tot in detail bekend is, zouden deze jongens tot voor kort onbekend zijn ?

Wat ook weer opvalt is dat de Media de insteek kiezen om deze jongeren direct als slachtoffers neer te zetten, die met trauma terugkeren en eigenlijk slachtoffer zijn van haatpredikers, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de soldaten van Assad of onze feestvierende jongeren te Haren die stelselmatig als daders worden neergezet.

En waar zijn nu de Politici die altijd de mond vol hebben over de extreme uitspraken van Geert Wilders, en dat hij mensen oproept tot haat. Geen journalist die nu eens aanhaalt dat hij wel eens gelijk kon hebben. Het lijken nu inderdaad juist diegenen waar Wilders voor waarschuwt die nu massaal afreizen om andere burgers dood te schieten , waar zijn de journalisten nu die Wilders gelijk durven geven, over foute berichtgeving en polariseren gesproken ?

Het bewijs , helaas, dat we in dit land de verkeerde kant opgaan, en dat het tijd wordt dat we als burgers gaan beseffen dat we leven met een nieuwe ‘enemy from within’ een Media die zo blind is en strak geregisseerd is , dat we er als mooi landje aan te gronde zullen gaan.

Kortom, welke nieuwsredactie wordt eens wakker en gooit eens een 'Tegel' dwars door deze leugens ? E van Lith 23.03.13

1 opmerking:

Anoniem zei

De Jihadisten in Syrië worden opgezet en ondersteund door de NAVO. Assad wordt ondersteund door de Russen. Redelijk goede informatie over de misdaden van de NAVO in Syrië op dit Youtube account:
https://www.youtube.com/user/SyrianGirlpartisan/

De folteringen door de NAVO troepen in Syrië zijn te vinden op Liveleak, je kan daar zoek op Syrië voor video's.

De misdaden van de NAVO in voormalig Joegoslavië zijn te vinden in een Nederlandstalige documentaire hier:
http://www.zie.nl/profile/hetsysteem/ingezonden/De-Geheime-Agenda-achter-Joegoslavie/m1nzb2pfaj4x