vrijdag 7 december 2012

Hoe de Media de afkomst van de Grensrechter-doodschoppers verzwijgen

Terwijl de Media zich nog aan het schamen zijn over hun geflopte zwart-wit hype rondom de doodgeschoten Surinaamse crimineel Rishi , daar zullen ze zich de komende dagen weer ongetwijfeld in alle politiek correcte bochten wringen om de Noord Afrikaanse afkomst van de voetballertjes van Buiten Sloten te verbloemen, kortom zie hoe de Media leugen ons weer regeert.

Uitgebreid waren op alle NOS en RTL journaals en de nalopers van 1 Vandaag de reportages over het doodschoppen van Richard Nieuwenhuizen, de Grensrechter Van Buitenboys te Almere. Vakkundig werd door de reporters Edwin vd Berg, Marcel Maijer en Henk van der Aa in een uniform format ter plaatse niet meer gemeld dan dat de 3 daders 15 en 16 waren en hoe de grensrechter op hoofd en nek geslagen werd en later in de kantine onderuit ging.

De redacties pakken het uiteraard meteen weer op om voor een nog harder KNVB beleid te pleiten, maar verzuimen ook lijkt het bewust om hun journalistieke plicht te doen en eens het werkelijke probleem aan te tikken en stevig in te gaan op de identiteit van de daders, die natuurlijk weer meer dan bekend mogen zijn. Vooral geen achtergrond over de daders en de club uit Amsterdam West

Want als de daders blijkbaar uit (noord) afrikaanse kringen komen, zoals nu weer lijkt te zijn met deze Marokkaanse doodschoppers van Voetbalclub Buiten Sloten uit Amsterdam, dan zwijgt het Cordon Sanitaire van de politiek correcte Media eensgezind over de identiteit, en worden we als burgers dus weer systematisch afgehouden van ons recht om de waarheid te horen.

En hiermee houdt de stroom aan aanhoudend Noord Afrikaans geweld weer aan, en dan hebben we het niet over die paar tikken van de Marokkaan Badr Hari die hiermee wel een hele beroepsgroep in diskrediet brengt.

Want neem eens de brute vele overvallen op diverse Juweliers in ons land, zoals die gepleegd door Soufiane B, die op schokkende wijze Juwelier Fred Hunt in Amsterdam om het leven bracht. De Media houden de daders vakkundig uit de wind door alle aandacht te focussen op de winkelier en nabestaanden.

En neem de gruwelijke moord op Jennefer van Oostende. In de nacht van 9 op 10 oktober 2011 werd het lijkje van de 10 jarige willoze Rotterdamse Jennefer gevonden na een dagenlange zoektocht in de woning van de ex vriend van het oudere zusje van Jennefer. De vriend, een Afrikaan, was boos op zijn ex, en heeft het 10 jarige kind als een beest sexueel misbruikt en hierna doodgemarteld. Wat opvalt is het buitenproportioneel geweld wat de dader zelf verder geheel koud laat. Alom verontwaardiging in het land, maar de Media met NOS voorop maken geen enkel woord vuil aan de motieven en achtergrond van de dader, maar zetten volop de aanval in richting Politie met kritiek op snelheid van handelen na het Amber Alert.

Op 14 april van 2011 werd een agent in Baflo doodgeschoten door een Afrikaans Asielzoeker, de agent wilde de man inrekenen nadat hij eerder zijn Nederlandse vriendin met een brandblusser had doodgeknuppeld. De Afrikaans was blijkbaar gefrustreerd dat zijn vriendin hem had gedumpt en dat hij dus geen verblijfsvergunning kon krijgen. Nederland was dagenlang geschokt vanwege de buitenproportionele hoeveelheid geweld die was gebruikt. Dagenlang berichtte de NOS niet over de dader maar allen maar over randzaken.

En ook in Europa waait de Afrikaanse wind. Kamel Bousserat, de NoordAfrikaan die Frankrijk dagenlang in de ban hield van zijn dagenlange ontvoering van een jong meisje, wat hij diverse malen verkrachtte terwijl hij ze al vluchtend voor de Politie op sloot in de kofferbak van zijn gestolen auto.

Of Nordine Amrani, die vorig jaar in Luik zijn machinepistool leegschoot op willoze bezoekers van een kersmarkt . Opvallend is dat al dit nieuws krampachtig door de NOS en Politiek Correcte Media zoveel mogelijk buiten beeld word gehouden, we zouden als burgers eens in opstand kunnen komen. Terwijl de naam Marc Dutroux juist overal opduikt in de Media worden de namen van deze daders krampachtig stilgezwegen.

Wat zijn dit echter voor figuren, denk je dan als nuchtere burger, moeten we deze randgroepen niet eens gewoon nader gaan benoemen, voordat de KNVB en Overheid weer onnodige regels gaan bedenken die voor 95% van de burgers volledig overbodig zijn, terwijl deze 5% boefjes zich er toch niets van aantrekken.

Maar dankzij onze eigen Media zullen we als burgers blijkbaar hierdoor nog lang en onnodig deze misdaden moeten blijven accepteren en ondergaan. Waren de daders rechts extremisten dan waren ze allang benoemd en breed als groep aangepakt, maar nu zullen de linkse NOS en RTL redacties keer op keer volledig inzetten op de schuld anderen zoals de KNVB en Overheid, en komen deze daders er dus weer mooi anoniem en vooral journalistiek misdadig en politiek correct vanaf.

E van Lith 03.12.12

Geen opmerkingen: