zondag 19 februari 2012

De PVV stijgt met 4 zetels, kortom hoe groot is de Kloof tussen kiezers en Media


Wekenlang houden de Media ons land en Oost Europa in de greep door het Meldpunt Oost Europeanen in een kwaad daglicht te stellen. Dat er zelfs vragen worden gesteld in het Europees Parlement geeft aan hoe succesvol de Nederlandse Media zijn in het bewust polariseren en stigmatiseren van de PVV en het misbruiken van dit meldpunt voor hun politieke spelletjes.

Dat Minister President Mark Rutte blijkbaar beter aanvoelt dan de gemiddelde journalist wat de burgers werkelijk denken is te merken aan zijn verstandig zwijgen in deze Politieke Media Hype

Het moet de gemiddelde linkse Journalist in dit land toch wel onwaarschijnlijk in de oren klinken, dat ondanks alle commotie rondom het Meldpunt notabene de veroorzaker van dit meldpunt, de PVV, nu ineens 4 zetels in de peilingen stijgt.
En dit terwijl de door de Media zo geliefde PvdA wordt afgestraft naar een triest en veelzeggend aantal van 13 zetels.

De gemiddelde kijker-luisteraar geeft hiermee blijkbaar weer een duidelijk signaal richting diezelfde Media, waarmee maar weer eens de kloof blijkt tussen de gemiddelde kiezer en de linkse Media die ons land alweer enkele decennia in haar polariserende greep houden.

Je hoeft als luisteraar of kijker namelijk geen zender aan te zetten, of de berichten over goedwillende Polen vallen ineens over je heen. Hoe opmerkelijk, aangezien de NOS en ANP tot voor kort zelf vrijwel uitsluitend negatief waren over Polen . Polen die goed kunnen rappen, hard werken of zelfs schaatsen, alles wordt erbij gesleept om vooral maar aan te tonen hoe goed de Polen ineens wel niet zijn. En uiteraard hoe fout de PVV dus is.

Op een volledig respectloze en voor veel kijkers zeer genante wijze worden alle verhoudingen en remmen volledig losgegooid. Helaas prikken steeds meer burgers door deze politieke Media spelletjes heen, de vraag is echter wie deze Journalisten eens gaat aanpakken, want zijn het vandaag de PVV en de Polen die tegen elkaar worden uitgespeeld, morgen zijn het u en ik.

En zo hebben de Media met hun satanische kijk- en luisterspelletjes inmiddels al vele groepen tegen elkaar weten uit te spelen en met alle gevolgen van dien.

Stop de Media .

www.vrijemedia.blogspot.com

E van Lith
20.02.2012

Geen opmerkingen: