maandag 27 februari 2012

De leugens van het MediaRegime : Neem nu initiatiefwet ‘Mauro’In de Kamer is onder ferme media aandacht deze week een initiatiefwet ingediend.
Jonge asielzoekers die al langer dan acht jaar wachten op een beslissing, zouden niet meer teruggestuurd moeten worden.

Er is hierbij iets griezeligs aan de hand. Want terwijl steeds meer burgers naar politiek rechts opschuiven, teleurgesteld als ze zijn in de linkse partijen, daar zie je juist dat de meeste Main Stream Media waaronder met name de Publieke Radio en TV zich juist steeds verkrampter vasthouden aan dit soort stoicijnse linkse idealen.

Neem nu vandaag weer de polarisering rondom ‘onze Mauro wet ’ . Keer op keer weten de juristen van Defence for Children hun praatjes de ether in te slingeren, volop gesponsord door de publieke zenders van Radio 1 en 2 , via redacties die blijkbaar wel heel snel overtuigd zijn van de belangrijkheid van deze lieden.

De oproep is uiteraard weer volop polariserend, als maar genoeg goedwillende
( linkse ) gemeentebesturen de landelijke wetgeving aan hun laars lappen, kortom burgerlijk ongehoorzaam zijn, dan zal de landelijke wetgever, spreek de huidige foute ( rechtse ) regering vanzelf wel deze gemeentes volgen.

Kortom, hoe niet neutraal kan een publieke zender zijn, om dit soort ondemocratische oproepen de ether in te gooien, notabene omdat het de politieke voorkeur van de redactie en de journalisten welgevallig is.

Het zoveelste bewijs dat ons land bukt onder een Media die overwegend niet representatief zijn voor een democratische samenstelling van ons land. Het kan geen toeval zijn dat democratisch gekozen volksvertegenwoordigers van de PVV niet willen praten met de NOS en het ANP, waardoor de NOS dus al lang niet niet meer de spreekbuis is van ons allemaal.

Hoe ontnuchterend dit kan werken zien we bijvoorbeeld bij de eerdere linkse Media Hypes zoals de rechtszaak rond Geert Wilders. Heel het land werd maandenlang door de Media voorgehouden dat vooral goedwillende Nederlanders achter de veroordeling van Wilders zouden staan. Toen de Rechtszaak eenmaal begon en de Media haar ware masker moest afzetten bleek wie werkelijk achter de aanklacht zaten. Ontluisterend was dat alleen PowNews, blijkbaar de enige echt onafhankelijke Zender, de ware idioterie van deze gasten blootlegde en de rest vol linkse schaamte moest toezien.

En ook achter de Mauro Media Hype zitten waarschijnlijk dubieuze lieden, de vraag is alleen welke journalist nu eens de NOS en Defence for Children het Masker afzet en laat zien waar ook zij werkelijk voor staan.

Meer medialeugens treft u op
www.vrijemedia.blogspot.com

E van Lith

Geen opmerkingen: