woensdag 28 december 2011

Hoe de NOS met het Noord Koreaanse Regime sympathiseert


Het is best een historisch moment om gepast bij stil te staan als een leider van een land, ook al is het een extreem linkse Dictator , in dit geval de Noord Koreaanse leider Kim Jong-Il , komt te overlijden.

Maar ook bijzonder is hoe de redactie van het NOS journaal het vervolgens presteert om dagenlang de beelden en propaganda van de Zuid Koreanen zonder enige kritiek en zelfs versterkt over te nemen , je zou als vrije burger bijna het idee krijgen dat de redactie van de NOS wel erg sympathiseert met dit extreem linkse Koreaanse regime.

Neem bijvoorbeeld alleen al het nieuws van vanochtend op het TV journaal van 07u. Minutenlang komen alle propagandabeelden en teksten van de Communisten ongecensureerd en kritiekloos op het beeldscherm. De gestorven leider wordt opgehemeld met teksten als : ‘massaal eerbetoon, het volk buigt massaal voor de geliefde leider, verenigd in verdriet, en verenigd achter de nieuwe leider’.

Geen enkel kritisch commentaar of neutrale aanvulling vanuit NOS zijde, uiteraard is het een begrafenis, waar teveel kritiek niet gepast is, maar blijkbaar heeft de NOS Redactie weinig respect voor de miljoenenen slachtoffers van deze militaire dictatuur en de duizenden Nederlanders die vochten tegen dit Regime.

Je vraagt je als burger af of de NOS redactie ook zo zou reageren als er een rechtse dictator zou zijn overleden.

Maar alsof het nog niet genoeg propaganda is, wordt notabene de enige westerling in dienst van de Noord Koreanen , de spaanse communist De Benon, uitgebreid en zonder enige reden ongecensureerd aan het woord gelaten.
NOS reporter Rop Zoutberg wordt op kosten van de kijkers ingevlogen naar Spanje om deze communistische PR man uitgebreid aan het woord te kunnen laten. Kortom, hoe onafhankelijk kun je zijn.

De Spanjaard wordt vervolgens neergezet als de Koreaanse Julio Iglesias , maar kan ondertussen wel mooi en zonder enige censuur al zijn propagandateksten vrijelijk in de NOS ether gooien, en miljoenen kijkers weer ongevraagd vergiftigen met zijn Koreaanse communistische propaganda.

Je vraagt je af of er binnen de NOS sowieso enige vorm van controle bestaat op wie wat kan uitzenden, blijkbaar niet dus.

Kortom, Burgers, waakt u voor een vrije media !

E van Lith

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk inderdaad dat iedereen die bij de NOS, nee, de gehele publieke omroep, graag zou willen dat Nederland een tweede Noord-Korea werd.

Anoniem zei

Main Stream Media hebben de naoorlogse generatie opgevoed en gemaakt, Internet en nieuwe Media zijn een openbaring voor de nieuwe generatie, de NOS burelen zitten vol met vastgeroeste 40-50érs , leve de revolutie van het Internet die de PvdA tirannie wegvaagt