woensdag 14 december 2011

Hoe de NOS met de Marokkaanse dader van Luik sympathiseert


Het is natuurlijk diep triest dat een inwoner van Luik zijn eigen onschuldige medeburgers aanvalt , notabene op een kerstmarkt met handgranaten en een machinepistool, met als gevolg 6 doden en meer dan 123 gewonden.

Maar wat ook triest is hoe de redactie van het NOS journaal vervolgens de feiten volledig negeert en direct uit alle macht probeert deze dader te souffleren en vooral uit de wind te houden, kortom het zal wel weer een(noord )afrikaan zijn, denk je dan als kritische NOS kijker. Hoe anders ging de NOS om met het drama in Alphen en Tristan van der Vlist

Wie van Internet gebruik maakt en even rondkijkt op de verschillende Media, zoals RTL 4 krijgt al vrij snel een goede kijk op de achtergrond van de dader, de 33 jarige Marokkaan Nordine Amrani.

Schokkend zijn de details over zijn achtergrond, aangezien het een heel zware jongen blijkt te zijn, die in 2007 achter de tralies kwam wegens veelvuldige mishandeling, zedendelicten en drugs-en wapenhandel. In zijn kelder werd een arsenaal aan wapens ontdekt, waaronder een raketwerper. Bovendien was hij een soort TBS ér die na het uitzitten van straf voorlopig vrijgelaten werd en zich diende te melden.

Aangezien hij dit niet wenste heeft hij uit frustratie eerst zijn schoonmaakster op gruwelijke wijze vermoord en vervolgens zijn magazijnen leeggeschoten op bezoekers van een vredelievende christelijke kerstmarkt .

Kortom heel wat nieuwswaarde lijkt me zo, aanslag tegen christenen door een moslim met een Marokkaanse achtergrond met TBS. Draai de rollen eens om en hoe zou dan de NOS reageren ?

Maar niets van dit in het NOS journaal, de verkrampte linkse retoriek spat er weer vanaf , en alle zeilen worden bijgezet om de burgers toch vooral niet te ‘verontrusten’

En het effect is schokkend : niets van deze informatie over de dader en zijn motieven. Alleen een rustige stem van Amrani’s buurman wordt weergegeven, met misschien een zelfde achtergrond als de dader, heeft de buurman het over een ‘aardige beleefde, rustige en normale man, en wordt duidelijk gesuggereerd dat het iedereen zou kunnen overkomen.

Kortom, zo wordt de deken van de NOS leugen weer uitgerold, en worden we weer politiek correct belogen en bedrogen door onze eigen verslaggevers van de NOS burelen.

Als we dit vergelijken met de even gruwelijke aanslag in Alphen door de Nederlander Tristan van der Vlist, die dag in dag uit met foto en familie werd afgebeeld en achtervolgt, en waar de linkse NOS redactie het voorval meteen aangreep om de door links zo verfoeide schietclubs aan te pakken, daar is en zal het hier weer angstig in de doofpot worden gestopt.

Burgers, waakt u voor een vrije media !

Geen opmerkingen: