dinsdag 23 november 2010

Dossier Linkse Kerk : nu weer de Q Koorts



De Media werden gisteren in beslag genomen door de presentatie van de Parlementaire Enquete over de oorzaken van de Q koorts in 2009. Wie bijvoorbeeld de uitzending van Nieuwsuur volgde waarin voorzitter van Dijk sprak, merkte dat niet zozeer de oorzaken maar vooral de politieke voorkeuren en machtsverhoudingen weer ruimschoots door het journaille werden uitgelicht.

Inderdaad heerste er in 2009 een Q koorts over ons land, met als triest gevolg 14 doden en duizenden grieppatiƫnten. Maar uit het onderzoek blijkt dat de 14 slachtoffers al flink ziek waren voordat ze de Q koorts kregen. Jaarlijks overlijden ook honderden zwakke bejaarden als gevolg van een normale griep, maar dit ligt volgens de Media toch anders, want de vraag van de journalisten was niet of er ingegrepen moest worden, maar vooral hoe snel en hoe stevig..

Al in 2009 schrijft Ann Applebaum , een vooraanstaand wetenschapper in het virologenmagazine Slate :

Panic is what we want, without Panic nothing happens. Up to 500 million people will get Malaria this year, and up to 1 Million of them will die, yet there is no fear of Malaria in the Rich world, because there is no hysterical Media Coverage.

Het door de Media gekleurde resultaat kon dan ook niet uitblijven. Mevrouw Verburg, als CDA Boerenminister uiteraard opkomend voor de belangen van boer en dier, werd de collectief aangewezen schuldige, en bij toekomstige uitbraken zullen de ambtenaren van Volksgezondheid , vol met D’66 types als Ab Osterhaus, dus vrij spel gaan krijgen.

Kortom de linkse medische maffia grijpt verder de macht, de vaccins worden alvast met burgergeld besteld en het ruimen van de door hun zo verfoeide boeren met hun veestapels kan blijkbaar niet snel genoeg beginnen..

e van Lith , 23.11.10

1 opmerking:

Anoniem zei

En de professoren in de commissie Van Dijk lieten zich hiervoor gebruiken. Overduidelijk gesouffleerd door het RIVM. En ze gaven zelfs het RIVM de gelegenheid om in het rapport passages die Coutinho c.s. niet goed uitkwamen er voor publicatie uit te filteren.

Kees