zondag 21 november 2010

Dossier Linkse Kerk : Hoe de PVV stabiel blijft en de Vrije val van de PvdA wordt doodgezwegen


Maurice de Hond maakte vandaag via zijn website Peil.nl het Nieuw Haags Peil met de wekelijkse kiezersvoorkeuren van de politieke partijen bekend. En wat blijkt, na een week vol ware Media offensieven jegens de PVV levert deze partij slechts 3 zetels in bij coalitiepartijen VVD en CDA.

Vooral een opvallend stabiele PVV aanhang dus, want we kunnen inmiddels wel stellen dat na alle Media klappen die de PVV’ers Eric Lucassen, James Sharpe en Marcial Hernandez deze week ongevraagd moesten incasseren deze partij volgens velen in een soort LPF vrije val had moeten komen.

Maar niets van dit alles blijkt nu, sterker nog, de PVV achterban blijkt een opvallend vertrouwen te hebben in haar partij, en lijkt inmiddels het linkse Media spelletje door te hebben en als het ware immuun te zijn voor deze, om in Frits Bolkesteins woorden te schrijven , ongelooflijke zeikerds van de Media‘ .

Want wat hebben we als burgers deze week een hoeveelheid aan linkse Media Offensieven over ons heen gekregen. En waar ditmaal zelfs de oppositieleden zoals Halsema en Cohen wat verbaasd aan de zijkant bleven, daar namen de lijkt het volledig op hol geslagen redacteuren de rol van de oppositie als het ware volledig over.

Neem alleen het Perronkrantje De Pers al, wat de afgelopen weken als een ware voortrekker dé rol van PVV polarisator op zich nam. Wie eenvoudig op www.depers.nl de term PVV eens invoert stuit de afgelopen 24 uur op de volgende uiteraard ‘onafhankelijke’ artikelen :

19.11 PVV gaat Nat
18.11 Klappen Hernandez vastgelegd op camera
18.11 Going down, Going down, Fatale Crash
18.11 Wordt Geert een Socialist ?
18.11 Lek maakt PVV een gewone partij
18.11 PVV zakt 5 zetels
18.11 OM onderzoekt aangifte Wilders
18.11 PVV wil teveel zelf doen

Het moge duidelijk zijn dat de democratisch gekozen PVV hiermee niet alleen mag opboksen tegen een ervaren oppositie, maar vooral tegen een cordon van niet democratische linkse Media, een kwalijke zaak, en een forse aantasting van onze rechtsstaat.

Maar wat de kritische burger verder vooral moet opvallen is dat de door het journaille zo afgeschermde en stilgezwegen PvdA maar steeds verder doorzakt in de peilingen naar een nieuw dramatisch laagterecord van ditmaal 16 zetels.

Het lijkt om gek van te worden, althans zo moet het zijn voor sommige redacties van de Linkse Kerk, dat de door hun zo geliefde en dus blijkbaar ook door de burgers steeds meer gehate Paarse Coalitie op slechts 42 zetels uitkomt, nog slechts de helft van de regerende coalitie van PVV-CDA-en VVD.

Maar ondertussen blijft het wel angstvallig stil aan de zijde van de PvdA , want uiteraard worden daar geen Hero Brinkman dossiers door journalisten gestolen, en worden alle belastende dossiers blijkbaar direct door de Media stilzwijgend gesloten.

Gelukkig voor de Democratie is daarom de Internet beweging flink aan het doorbreken, want waar de linksconservatieve Main Stream Media zoals de NOS en de Perronkrantjes maar blijven doorgaan met stigmatiseren daar weten de onafhankelijke burgers elkaar gelukkig steeds beter en echt onafhankelijk te vinden op Media zoals Internet, Twitter en Hyves.

e van Lith , 21.11.10

2 opmerkingen:

sjun zei

Een helder verhaal. Het lijkt er inderdaad sterk op dat de jarenlange PvdA-investeringen in de pers (ooit begonnen door Joop den Uyl met zijn persprijzen) zich uitbetalen in een fikse mediacratische voorsprong.

Echter dat is niet het enige dat plaatsgevonden heeft. Dankzij internet zijn er alternatieven en regent het opzeggingen. DePers zal daar als gratis krantje minder last van hebben maar de publieke omroep komt er inderdaad achter dat mensen de opzetjes doorhebben en minder gaan afstemmen op die PO.

Er zijn bijvoorbeeld meer mensen die in de gaten krijgen hoe opzichtig bestuurlijk falen bij de PvdA Amsterdam-Oost notabene beloond werd. Het wachten is daarom op de zich aandienende leegloop van volk dat het zinkende rode schip gaat verlaten. Het zijn immers niet allemaal zelfverrijkers en/of uitvreters die deze partij electoraal mandaat verschaften. Er zitten ook mensen bij met een gezond verstand die slechts wat sentimenten hoeven te overwinnen.

De linkse kerk heeft vooralsnog geen aansprekend verhaal, men bedrijft cliëntelismen op kosten van de belastingbetaler en men tracht tegenwoordig mee te liften op het verhaal van Mohammed om in elk geval de voordelen van de gepraktiseerde strategie van de baarmoeder te genieten. Waar Wouter Bos uitstekend bleek te kunnen draaikonten blijkt Job Cohen een kampioen in bezuinigen op emancipatoire principes.

Het lijkt me sterk dat echt links aankaarten en oplossen van bestaande problematiek aan Rutte, Verhagen en Wilders wil laten. Ik ben daarom benieuwd of er behalve Tulpen voor Amsterdam nog meer Vrijzinnige initiatieven tot politiek aanzijn gaan komen.

Anoniem zei

ja,want Maurice de Hond heeft altijd gelijk..
Zeker de millenniumbug alweer vergeten,het fiasco met Newconmy, de valse beschuldiging van de klausjesman en de reklame voorde oplichters van NL Energie.
En ook met de peilingen zat hij er het meeste naast,
Wat is die voor een papegaai-bericht?