dinsdag 7 oktober 2008

Hoe de Media de Filevrije dag van 9 oktober en de ANWB boycotten

Wellicht is het u door alle commotie rondom de Kredietcrisis niet opgevallen, maar aanstaande vrijdag 9 oktober is door de ANWB uitgeroepen tot de Nationale Filevrije Dag.

En waar zijn de Main Stream Media als NOS en ANP nu ? Terwijl normaliter al mijlenver vooruit linksige milieuvriendelijke initiatieven als bijvoorbeeld de autoloze zondag en dergelijke worden omarmd en aankondigd, daar zijn diezelfde Media nu wel heel erg stil.

Maar eenieder die de Media een beetje kritisch volgt weet weer wat er weer gaande is, want de Filevrije dag is namelijk uitgeroepen door de ANWB, niet bepaald een NOS en ANP vriend. En ook een organisatie die in de linkse hoek van journalisten en kilometerheffers nogal besmet is geraakt.

Want sinds de ANWB in trouwe opdracht van haar achterban van 3,5 miljoen auto leden de plannen voor de kilometerheffing van PVDA Minister Tineke Netelenbos torpedeerde staat ze bij de linkse Media in een kwaad daglicht. En onder het PvdA credo van ‘If you are not with us you are against us’worden opdrachten voor o.a. bewegwijzeringen ineens niet meer gegund, krijgt concurrent Route Mobiel opvallend veel publiciteit , en worden vrijwel alle goedbedoelde ANWB acties , ook deze dus, verder doodgezwegen.

Zo werkt dat blijkbaar dus in een land waar keer op keer blijkt dat het merendeel van de journalisten een linkse voorkeur heeft. Of iets dan nieuwswaarde heeft wordt blijkbaar niet bepaald door het feit , maar of de boodschapper ‘erbij ’ hoort of niet, het lijken wel Maffia praktijken.

Meer Medialeugens treft u aan op

www.vrijemedia.blogspot.com

E. van Lith

Geen opmerkingen: