zaterdag 4 oktober 2008

Hoe 'Onafhankelijk' de Media Sarah Palin wegzetten


Wie er nog aan mocht twijfelen of het merendeel van de Nederlandse Media een linkse voorkeur heeft dient de verslaggeving rondom
Mc Cains running Mate Sarah Palin maar eens te volgen. Neem bijvoorbeeld de website van een gemiddeld wegwerpkrantje als De Pers,
en voer rechtsboven in bij de ‘zoekoptie’ Sarah Palin , waarna je als onthutste lezer de volgende resultaten krijgt :

- Palin gezuiverd van Hekserij, met een suggestieve foto van Palin
- Sarah Palin Gehackt
- Feministen zien liever geen vrouw dan Sarah Palin
- Sarah Palin is een dief
- God haat Sarah Palin
- Sarah Palin bijt van zich af
- Dochter running mate Palin zwanger
- Palin wordt Pornoster

Zelfs de meest verstokte democraat zal het toch moeten opvallen hoe systematisch en dogmatisch negatief deze moeder door onze linkse media wordt neergezet.
Nergens wordt een serieus woord geschreven over deze Republikeinse Lady, die blijkbaar toch een zodanige staat van dienst heeft dat ze de Presidentskandidaat van de USA mag gaan ondersteunen.

Kijk, en zo worden we als burgers systematisch door de dames en heren van de Media getrakteert op berichten die vooral de journalisten zelf bevallig zijn.

Hoe anders is de verslaggeving rondom Barack Obama, en hoe laaiend enthousiast waren de commentaren geweest als niet Sarah Palin maar Obama vriend Biden de show tijdens het debat van 3 oktober had gemaakt.

Het grootste probleem van deze tijd zijn dan ook niet de Republikeinen onder leiding van hoofdman George Bush, maar linkse redacties zoals die van De Pers, die op slinkse wijze hun persvrijheid misbruiken en ons als burgers hiermee onze vrije meningsvorming ontnemen.

Geen opmerkingen: