maandag 19 april 2010

Hoe Brussel en de Media samen ons luchtruim controleren


Wie puur naar de feiten probeert te kijken, moet bijna concluderen dat alleen de Media en Brussel profiteren van de paar IJslandse aswolken, en dat we als burgers en bedrijven machteloos moeten toezien en mogen opdraaien voor de economische schade.

Want hier zweeft weer een pijnlijk voorbeeld van hoe de Media ons Europa en dit land regeren. Eerst is er inderdaad nieuws, de vulkaanuitbarsting, welke vervolgens door de Media wordt gebracht. Maar door de massaliteit van het enorme Media aanbod op TV, Radio, Krant en Internet, worden vervolgens ongeremd en ongestraft de meest extreme uitzaaiingen gepubliceerd om maar kijkers en luisteraars te genereren.

Door deze Mediawolk kunnen de autoriteiten in Brussel niet anders dan ingrijpen en worden de procedures gestart en gaan alle luchthavens op slot. Vervolgens gaan diezelfde Media zich weer storten op de economische gevolgen en is het circeltje van dwaasheid weer rond.

Een Media scenario wat inmiddels steeds meer vergelijkbaar is met andere ‘hype rampen’ van formaat zoals de Mexicaanse Griep, waarbij de autoriteiten, opgejaagd door de Media,wel in hun meest defensieve houding moeten schieten.

Nu zijn het gelukkig nog hypes, maar als er echte rampen van formaat gaan ontstaan, zijn de gevolgen voor ons als burgers niet te overzien
Derhalve een oproep aan alle politici en vooral veiligheidsfunctionarissen om de Media eens aan te pakken voordat het te laat is , het gevaar komt ook nu weer niet uit IJsland, maar uit de duistere kokers van de MediaConcerns.

E van Lith
www.vrijemedia.blogspot.com

20.04.2010

Geen opmerkingen: