zondag 6 april 2008

Waarom de Media het dodelijk HPV kankervirus verzijgen.


De Media meldden de afgelopen dagen bijzonder low profile op hun achterpagina’s dat op aandringen van de Gezondheidsraad alle jonge meisjes van 12 jaar zich binnenkort verplicht moeten laten inenten tegen het baarmoeder kankervirus HPV.
Dit omdat er jaarlijks maar liefst 250 jonge vrouwen aan deze aandoening sterven, hier in Nederland.

Een zeer hoog aantal slachtoffers in vergelijk met andere virusziektes als bijvoorbeeld de Legionella bacterie. Wat is hier gaande, denk je dan als kritische lezer, en waarom wordt hier niet minstens zoveel Media aandacht aan besteedt als aan die andere dreigende virusziektes zoals MKZ, BSE en de Legionella waaraan destijds zo ongekend veel aandacht werd gegeven.

In Nederland wordt jaarlijks bij zeshonderd vrouwen baarmoederhalskanker ontdekt. Maar wat blijkbaar niet door de Media wordt doorgegeven is dat deze vreselijke ziekte wordt veroorzaakt door het seksueel overdraagbaar Humaan Papilloma Virus.

Kijk, en hier ligt blijkbaar de reden van het verzwijgen. Want wie de herkomst van het virus verder gaat bezien komt tot wel heel opmerkelijke conclusies.

Want sinds vele jaren registreren de Ziekenhuizen, waaronder de Daniel den Hoedkliniek te Rotterdam, gespecialiseerd in kankerbestrijding, de locaties en bevolkingsgroepen waar baarmoederhalskanker het meest voorkomt. Wie bijvoorbeeld de kaart van Rotterdam in de kliniek beziet ziet ook direct dat in overwegend blanke wijken als Hillegersberg de ziekte nauwelijks voorkomt, en in de allochtone binnenstadwijken juist opvallend dominant aanwezig is.

Navraag leert dan ook dat het HPV virus overwegend onder allochtone vrouwen voorkomt.
Een schokkend bijeffect dus van onze Multiculturele samenleving, waarmee we blijkbaar direct op een groot taboe stuiten en wat ook meteen de politiek correcte zwijgzaamheid van de linkse dames en heren journalisten verklaart.

Het zoveelste bewijs hoe de nieuwsgaring in dit land wordt beheerst door het MediaRegime.

En zo worden dus binnenkort honderduizenden jonge meisjes, allochtoon en autochtoon ongevraagd verplicht ingeent met een vaccin, waarvan de bijwerkingen nog maar moeten blijken. Totale kosten van het vaccineren : € 30 miljoen, oftwel € 120.000,- per slachtoffer.

En de Media ? die gaan liever verder met hun favoriete spelletje, het stigmatiseren van rechtse Politici als Wilders en Verdonk, waarbij ze zich verbaasd afvragen waarom hun populariteit steeds maar groeit.

Meer Media Leugens treft u aan op

www.vrijemedia.blogspot.com

06 april 2008

E van Lith

3 opmerkingen:

ben kok zei

Weet iemand met wat meer medisch inzicht, waarom dit in allochtone kringen meer voor lijkt te komen?

Graag even een mailtje naar mijn website www.tora-yeshua.nl
shalom,
Ben Kok

Erwin zei

De conclusies die jij trekt, slaan nergens op. Een virus trekt zich niets aan van politieke correctheid, ideologieën etc.
De situatie "binnenstad" en Hillegersberg haddden net zo goed omgekeerd kunnen zijn.
Een virus verspreid zich slechts op basis van gelegenheid en demografie.
Meer niet!!!
De link tussen deze situatie en multiculti-onzin-gedoe (jep, ook niet mijn idee), zie ik dan ook totaal niet.

Erwin zei

PS.

Inentingen zijn nooit verplicht. Ook niet de reguliere. Dit i.v.m. het art. "onaantastbaarheid van het lichaam".

Op dit moment bespreekt men slechts, of het vaccin klaar is om opgenomen te worden in het reguliere inentingsprogramma.

Ik heb echter begrepen dat er nog al wat onzekerheden zijn aangaande de werking van het vaccin.
Dat het dus binnenkort opgenomen wordt in het reguliere inentingsprogramma, is dus nog zeer de vraag.