zondag 14 juli 2013

Hoe de Media ons als burgers weer Polariseren : Neem Trayvon versus Zimmermann



Wie de ongekende Media aandacht aan de vrijspraak van bewaker Zimmermann volgt kan zich alleen maar verbazen over hoezeer de Media weer hun persvrijheid kunnen gebruiken om bevolkingsgroepen met nogal suggestieve en bedenkelijke Racisme voorwendsels tegen elkaar uit te spelen.

De afgelopen 24 uur hebben vrijwel alle Westerse Media, met hier in Nederland de NOS voorop, de vrijspraak van burgerwacht Zimmermann met nogal eenzijdig oneigenlijke argumenten in het nieuws gepusht, waarom doen ze dit eigenlijk ? Termen als ‘Amerika houdt de adem in’ en de ‘blanke Zimmermann versus de Zwarte Trayvon’ lopen onophoudelijk door het beeld.

De argumenten van Trayvon worden uitgebreid toegelicht maar op geen enkele wijze wordt de vrijspraak van de Jury gerespecteerd of zelfs maar enigszins toegelicht. Wat is de reden, vraag je als burger je af ?

Dagelijks vinden in Amerika moorden plaats, waarbij we wellicht alleen maar kunnen raden welk percentage door inwoners met een Afrikaanse achtergrond. Het zal waarschijnlijk niet veel afwijken van andere landen, maar op de een of andere manier besteden de Media hier opvallend weinig aandacht aan. Over Racisme gesproken.

Maar in een land als Amerika , waar de overheid onder constante druk staat, en Obama het slecht doet in de peilingen, lijkt het beleid van de machthebbers en hun Mediavrienden er blijkbaar bij gebaat bij te zijn om de bevolking op deze lage wijze tegen elkaar uit te spelen, om hiermee de rol en wenselijkheid van diezelfde overheid blijkbaar te kunnen onderstrepen.

En daarom zien we klaarblijkelijk als er een incident is, zoals eerder met Rodney King, en nu weer met George Zimmermann, hoe triest ook, dat de Media, maar al te graag en al te naief, de Racisme kaart weer tevoorschijn halen.

Maar gelukkig worden de Main Stream Media, vrijwel volledig in bezit van de politiek correcte machthebbers, links en rechts ingehaald door de vrije media van het Internet, en krijgen we als burgers de echt neutrale waarheid steeds meer onder ogen.

Want zo vallen de zogeheten protesten, waar Obama en zijn Obama Media vrienden blijkbaar zo hun hart voor vasthouden, 100% mee. In een Megastad als San Francisco slechts enkele honderden, en in de eerdere zwarte brandhaarden van de US, zoals Los Angeles, ca 2000 betogers, waarvan waarschijnlijk een groot deel Journalisten. Het blijkt dat we als burgers gelukkig steeds meer in de gaten krijgen waar onze zogeheten onafhankelijke Media voor staan, het zijn blijkbaar op sensatiebeluste naieve nalopers, die op een gevaarlijke wijze klakkeloos en kritiekloos de Formats van Obama en zijn MediaRegime nakauwen.

Het gaat Obama en zijn Media niet om Zimmermann, maar om burgers , blank en zwart,tegen elkaar uit te spelen ten eigen faveure. Het gaat de Obama Media niet om de democratie in Irak , Egypte of Syrie, maar om hun eigen Oliebelangen en Goldman Sachs kredieten, en het gaat de Obama Media niet om Snowden of Meningsvrijheid, maar om het opzetten van PRISM en het op ongekende schaal bespioneren van ons als vrije burgers.

En de westerse Media ? Die rennen blijkbaar ongeremd de Obama Media Persagentschappen achterna, kijk maar naar de zaak rond George Zimmermann

Meer leugens treft u aan op

www.vrijemedia.blogspot.nl e van Lith